CELEBRITIES

Ο Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημά του με το εκχιονιστικό: «Η ανάρρωση ήταν μονόδρομος»


JTeam

2 Ιανουαρίου 2024

Ο Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημά του με το εκχιονιστικό: «Η ανάρρωση ήταν μονόδρομος»
Splash News
«Θα είχα απογοητεύσει και πραγματικά θα είχα δυσκολέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν δεν είχα γίνει καλά»

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε ακριβώς πριν έναν χρόνο, όταν παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 τόνων, μίλησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο ηθοποιός, Τζέρεμι Ρένερ.

Σε ζωντανή σύνδεσή του με το CNN, o γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις που τον συντρόφευσαν όλη την περασμένη χρονιά, στην προσπάθειά του να αναρρώσει και να ξεπεράσει όσα συνέβησαν. «Είμαι τόσο ευλογημένος που είχα τόσα πολλά για να θελήσω να συνεχίσω να ζω, έχω μια τεράστια οικογένεια, μια 10χρονη κόρη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «δεν είχα σκεφτεί ποτέ τις δικές μου σωματικές παθήσεις, τον πόνο μου ή την αγωνία μου. Είχα τόσα πολλά πράγματα για τα οποία έπρεπε να παλέψω, οπότε ο δρόμος της ανάρρωσης ήταν η ψυχική μου, κατά κάποιον τρόπο, στάση, και αυτή η στάση ήταν πάντα να γίνω καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτή». «Θα είχα απογοητεύσει και πραγματικά θα είχα δυσκολέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων αν δεν είχα γίνει καλά», είπε ο ηθοποιός.

«Υπήρχαν πολλά για τα οποία έπρεπε να παλέψω και η ανάρρωση ήταν μονόδρομος στο μυαλό μου», συνέχισε ο Τζέρεμι Ρένερ. «Η ανάρρωσή μου ήταν ανακούφιση για μένα, επειδή ήξερα ότι μπορούσα να δώσω ανακούφιση στην οικογένειά μου, στην κόρη μου και σε όλους εκείνους που πραγματικά επηρέασα».

Ο Τζέρεμι Ρένερ παρασύρθηκε το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς του 2023 από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, βάρους 14.000 τόνων, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον ανιψιό του να απελευθερώσει το αυτοκίνητό του από το χιόνι κοντά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο στο Ρίνο της Νεβάδα και πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Έσπασε 35 οστά και υπέστη διάτρηση στο συκώτι και κατάρρευση πνεύμονα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.