CELEBRITIES

Η Ζεντάγια τους έκανε όλους unfollow στο Instagram -Ναι, ακόμα και τον Τομ Χόλαντ


JTeam

7 Ιανουαρίου 2024

Η Ζεντάγια τους έκανε όλους unfollow στο Instagram -Ναι, ακόμα και τον Τομ Χόλαντ
instagram
Ποιο είναι το τελευταίο της ποστ;

Το 2024 ξεκίνησε για την Ζεντάγια με νέες αποφάσεις, στόχους και μια... επιχείρηση σκούπα.

Όχι, μην γελάς. Θα διαβάσεις παρακάτω και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μου. Τι εννοώ; Πήρε το κινητό της, μπήκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και τους διέγραψε όλους.

Ναι, όλους, φίλους, συγγενείς, μόνιμους συνεργάτες, ακόμα και τον σύντροφό της, Τομ Χόλαντ με τον οποίον, όπως ξέρεις πολύ καλά είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια -εκείνος βέβαια μέχρι τώρα την ακολουθεί κανονικά, ενώ υπάρχουν και όλες οι κοινές φωτογραφίες τους, όπως αυτή που βλέπεις.

Και τώρα αφού έμαθες το παραπάνω θα αναρωτιέσαι γιατί το έκανε. Σε αυτό δεν έχω να σου δώσω την παραμικρή απάντηση, αφού δεν εξήγησε το λόγο που το έκανε με μια δήλωση, με ένα στόρι κτλ.

Το πιο πρόσφατο ποστ της το έκανε λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου και αφορούσε στην καινούργια ταινία που πρωταγωνιστεί, με τίτλο Challengers.

Η λεζάντα που διάλεξε να το συνοδεύσει ήταν η εξής: «Challengers, 26 Απριλίου. Εύχομαι σε όλους την πιο όμορφη χρονιά».

Η σχέση της με τα social media

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν στο People είχε μιλήσει για τη σχέση της με τα social media, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το να είμαι διαρκώς ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μού προκαλεί ένταση και άγχος ή με κάνει να σκέφτομαι ορισμένα πράγματα πάρα πολύ. Θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να με βλέπει χαρούμενη και έχω ζωή εκτός των social».

Ενώ λίγο μετά είχε δώσει την εξής συμβουλή: «Να παίρνετε όσο χρόνο χρειάζεστε και να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους».

Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα μαζί της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS