CELEBRITIES

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έσβησε το Instagram του, λόγω της Μπρίτνεϊ Σπιαρς


JTeam

9 Ιανουαρίου 2024

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έσβησε το Instagram του, λόγω της Μπρίτνεϊ Σπιαρς
Splash News
Οι αποκαλύψεις της Σπιαρς, δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον Τίμπερλεϊκ

Ξαφνικά όλες οι αναρτήσεις του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχουν σβηστεί από τον λογαριασμό του στο Instagram, αφού πρώτα δοκίμασε να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Και αυτό θα μπορούσε να έχει δυο εξηγήσεις: η πρώτη, είναι η προετοιμασία για την ανακοίνωση ενός άλμπουμ ή μιας επαγγελματικής του κίνησης (πρόκειται για γνωστή τακτική που κάνουν οι celebrities, πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση). Και η δεύτερη εξήγηση, αφορά την πολυσυζητημένη σχέση του με την Σπίαρς, η οποία δημοσίευσε τον Οκτώβριο ορισμένες αποκαλύψεις για τη σχέση τους.


Άτομα από το περιβάλλον του Τζάστιν δεν θέλησαν να δώσουν απαντήσεις για την κίνηση αυτή του τραγουδιστή, ωστόσο πηγές είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη μουσική σκηνή. «Ο Τζάστιν επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ, οπότε σχεδιάζει μια μεγάλη περιοδεία στις ΗΠΑ για το 2024», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Το γεγονός όμως, πως η διαγραφή των Instagram αναρτήσεων, έρχεται λίγους μήνες μετά την απενεργοποίηση των σχολίων και αφού κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman in Me» τον Οκτώβριο, δημιουργεί άλλες διατυπώσεις. Ο τραγουδιστής δέχτηκε σωρεία επικρίσεων έπειτα από τις αποκαλύψεις της τραγουδίστριας για τη τριετή σχέση τους, μεταξύ άλλων και για την άμβλωση που έκανε. Τότε πηγές δήλωσαν ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πήρε την κατάσταση στα χέρια του για να αποκλείσει τα «μισητά, αηδιαστικά πράγματα που έλεγαν οι άνθρωποι» στις αναρτήσεις του.

Jenny.Gr

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας για τη ζωή της και όλα όσα πέρασε, η τραγουδίστρια στο βιβλίο της περιέγραψε ότι προχώρησε σε έκτρωση μόνο και μόνο επειδή εκείνος δεν συμφωνούσε με την απόκτηση ενός παιδιού. «Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο της, περιγράφοντας τον «βασανιστικό πόνο» που βίωσε, εξαιτίας της έκτρωσης που αναγκάστηκε να κάνει στο σπίτι της, για να μην διαρρεύσει η εγκυμοσύνη στα μέσα ενημέρωσης.

Justin-Timberlake-and-Britney-Spears.jpg
Justin-Timberlake-and-Britney-Spears

«Συνέχισα να κλαίω και να κλαίω μέχρι να τελειώσουν όλα. Χρειάστηκαν ώρες και δεν θυμάμαι πώς τελείωσε, αλλά θυμάμαι, είκοσι χρόνια αργότερα, τον πόνο και τον φόβο», σημείωσε ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι την απάτησε με μια «πολύ δημοφιλή» γυναίκα. Μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, ο τραγουδιστής κράτησε χαμηλό προφίλ και έφυγε για το Μεξικό, για μια απόδραση με τη σύζυγο και τους δύο γιους του. Επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο για μια εμφάνιση στο Fontainebleau του Λας Βέγκας, και στη συνέχεια έσβησε τις αναρτήσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.