CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: Πήγε στο γήπεδο φορώντας custom jacket με το όνομα του Τράβις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιανουαρίου 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Πήγε στο γήπεδο φορώντας custom jacket με το όνομα του Τράβις
Instagram/taylorswift
Η σχέση περνάει σε άλλο level όταν φοράς jacket με το όνομα του συντρόφου σου; Ας ρωτήσουμε την Τέιλορ Σουίφτ

Και προφανώς ούτε οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός δε θα μπορούσαν να σταματήσουν την Τέιλορ Σουίφτ από το να πάει στο γήπεδο και να ζητοκραυγάσει για τον σύντροφό της Τράβις Κέλσι. Η διάσημη τραγουδίστρια έφτασε στο Arrowhead Stadium για να δει τον αγώνα της Kansas City Chief εναντίων των Miami Dolphins για τα playoffs φορώντας κάτι εξαιρετικά custom, εξαιρετικά αφιερωμένο στον Κέλσι και φυσικά θα γίνει εξαιρετική τάση.

Η Τέιλορ λοιπόν αποφάσισε να πάει στο γήπεδο τυλιγμένη σε ένα custom over oversized κατακόκκινο puffer jacket σχεδιασμένο από την Κριστίν Γιουζστέκ, της οποίας ο σύζυγος παίζει για τους San Francisco 49ers. Το jacket είχε πάνω ραμμένο το νούμερο 87 μπρος, πίσω και σε ένα μανίκι, το νούμερο δηλαδή του Κέλσι, ενώ το επώνυμό του ήταν στο επίσης στο πίσω μέρος και στο άλλο μανίκι. Η Τέιλορ φόρεσε ένα total black σύνολο από μέσα, για να δώσει έμφαση στο κόκκινο jacket, με ένα λευκό σκούφο και αρβυλάκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.