CELEBRITIES

Η Σάρα Σνουκ αποκάλυψε ότι casting director της είχε πει πως είναι «ένα τίποτα»


JTeam

15 Ιανουαρίου 2024

Η Σάρα Σνουκ αποκάλυψε ότι casting director της είχε πει πως είναι «ένα τίποτα»
Splash News
H πρωταγωνίστρια του «Succession» μοιράστηκε σε συνέντευξή της όσα της είχε πει πριν λίγα χρόνια ένας casting director

Μια εξομολογητική συνέντευξη έδωσε στους Sunday Times η πρωταγωνίστρια του Succession, Σάρα Σνουκ, όπου και μοιράστηκε τον ανεκδιήγητο τρόπο με τον οποίο της είχε συμπεριφερθεί παλαιότερα ένας casting director.

«Δεν σε θέλουμε πραγματικά γιατί είσαι ένα τίποτα, αλλά ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος πιστεύουν ότι είσαι καλή για τον ρόλο. Οπότε αυτό που θα κάνουμε είναι να σας αλλάξουμε όλες, ώστε να είστε εμπορεύσιμες: Θα λευκάνουμε τα δόντια σου, θα σκουρύνουμε τα μαλλιά σου, θα σου δώσουμε έναν προσωπικό γυμναστή ώστε να χάσεις βάρος και να δείχνεις όπως πρέπει», είχε πει στην ηθοποιό. Όχι, δεν είναι κάποιο αστείο, τα είχε πει όντως.

Κατά τη συνέντευξή της, η Σάρα Σνουκ μοιράστηκε το γεγονός πως η ίδια συμφώνησε τελικά με τους παραπάνω όρους, αφού θεώρησε ότι «για να γίνω πετυχημένη, πρέπει να είμαι όλα αυτά που δεν είμαι εγώ». Δεν ανέφερε για ποιον casting director μιλούσε.

«Γιατί το κάνουμε αυτό στις γυναίκες;»

Φυσικά, όπως αποκάλυψε η ίδια, οι τοξικές συμπεριφορές που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον χώρο του κινηματογράφου, δεν τελείωσαν εκεί. Η Σνουκ θυμήθηκε επίσης μια κατάσταση κατά την οποία ένας παραγωγός ταινιών την επέπληξε μπροστά στο καστ επειδή έφαγε ένα «κομμάτι σοκολατένιας τούρτας». Εκείνη τη στιγμή ένας σχεδιαστής κοστουμιών παρενέβη και την ενθάρρυνε να συνεχίσει να τρώει. Και αυτό ήταν - σύμφωνα με την ίδια, το τελειωτικό χτύπημα. «Εκείνη τη στιγμή πέθανα μέσα μου», είπε η Σάρα Σνουκ.

«Αυτή η νηπιοποίηση των γυναικών, το να μην μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, γιατί το κάνουμε αυτό στις γυναίκες;», ξέσπασε η ηθοποιός, μιλώντας με τον δημοσιογράφο των Sunday Times.

Η Σνουκ απέσπασε πρόσφατα τη δεύτερη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως Σιβόν Ρόι στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO «Succession».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.