CELEBRITIES

H Σάνεν Ντόχερτι λέει πως έχει «μεγάλη λίστα» με κόσμο που δεν θέλει στην κηδεία της και γίνεται το mood της εβδομάδας


JTeam

16 Ιανουαρίου 2024

H Σάνεν Ντόχερτι λέει πως έχει «μεγάλη λίστα» με κόσμο που δεν θέλει στην κηδεία της και γίνεται το mood της εβδομάδας
Shutterstock
H ηθοποιός ξέρει τι δεν θέλει. Συγκεκριμένα, τους ανθρώπους που θα πάνε στην κηδεία της «επειδή είναι το πολιτικά ορθό και δεν θέλουν να βγάλουν κακή εικόνα προς τα έξω»

Μερικές φορές, είναι καλύτερο να ξέρεις τι δεν θέλεις, από το να ξέρεις τι θέλεις. Η Σάνεν Ντόχερτι το γνωρίζει καλά, το εφαρμόζει, δηλώνει δημόσια ότι υπάρχει «πολύς κόσμος» που δεν θέλει στην κηδεία της και γίνεται το mood της εβδομάδας.

«Είναι πολλοί αυτοί που θα έρθουν και δεν τους θέλω εκεί», δήλωσε στο podcast της, Let’s Be Clear. «Δεν τους θέλω εκεί, επειδή έχουν τους λόγους τους που θα έρθουν, και αυτοί οι λόγοι δεν είναι απαραίτητα καλοί», εξήγησε.

«Θέλω να πω, δεν με συμπαθούν ιδιαίτερα –και έχουν τους λόγους τους και καλά κάνουν – αλλά δεν με συμπαθούν τόσο, ώστε να έρθουν και στην κηδεία μου. Αλλά θα το κάνουν, επειδή είναι το πολιτικά ορθό και δεν θέλουν να βγάλουν κακή εικόνα προς τα έξω».

Η Σάνεν Ντόχερτι ελπίζει να παίρνει το βάρος από τους ανθρώπους που θα πάνε στην κηδεία της από υποχρέωση. Θέλει, μάλιστα, όλοι να αντιμετωπίσουν το τέλος της ζωής της σαν μία «γιορτή αγάπης».

«Δεν θέλω να κλαίει ο κόσμος ή να λένε μυστικά “Ευτυχώς πέθανε”», είπε. Δεν έδωσε δημόσια τη λίστα με τον κόσμο που θέλει να παρευρεθεί στη κηδεία της, όμως τόνισε ότι «είναι η μικρότερη –η καλύτερη λίστα. Δεν μπορώ να σου πω ποιους δεν θέλω, επειδή αυτή η λίστα θα είναι τεράστια».

Πρόσθεσε πως δεν αντέχει εκείνους που «προσποιούνται πως βρήκαν τον Θεό» και ισχυρίζονται ότι «λυπούνται τόσο για τα άσχημα πράγματα που έχουν πει για σένα».

«Όχι, όχι, ξέρω ότι είσαι ο ίδιος αξιοθρήνητος άνθρωπος. Απλώς μείνε μακριά μου. Είμαστε εντάξει», σημείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.