CELEBRITIES

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Απλή, νεανική, σύγχρονη και στιλάτη στη Νέα Υόρκη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιανουαρίου 2024

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Απλή, νεανική, σύγχρονη και στιλάτη στη Νέα Υόρκη
Shutterstock
Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι με μια εξαιρετικά καλόγουστη εμφάνιση

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, το διάσημο μοντέλο, δεν επιλέγει μόνο ρούχα τα οποία κολακεύουν τις καμπύλες της ή τα ψηλά της πόδια. Πολλές φορές θα τη δούμε με απλό τζιν παντελόνι και φούτερ ή όπως έγινε τις προάλλες, με ένα απλό, καθημερινό και πολύ σύγχρονο look.

Jenny.Gr
Shutterstock

Η Ραταϊκόφσκι λοιπόν φωτογραφήθηκε από παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης μιλώντας στο τηλέφωνο και φορώντας ένα outfit, που πολύ το ζηλέψαμε. Το shearling jacket της με το καστόρι και τα γκρι σκούρα ρέλια ήταν τόσο vintage και τόσο updated, ενώ το ριγέ γκρι τζιν παντελόνι της έδινε έναν νεανικό και ανδρόγυνο αέρα. Φυσικά στα πόδια φόρεσε sneakers, τα οποία όμως παραδόξως ήταν της Puma και όχι τα κλασικά Samba της adidas. Τα γυαλιά ηλίου της δίνουν ένα mob wife τόνο, εφόσον έχουν μεγάλες χρυσές λεπτομέρειες. Η απλή, νεανική, σύγχρονη και πολύ στιλάτη Έμιλι Ραταϊκόφσκι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.