CELEBRITIES

Μπάρακ Ομπάμα: «Έτσι δείχνουν τα 60» - Οι γενέθλιες ευχές στην Μισέλ με φωτογραφία από Ελλάδα


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Μπάρακ Ομπάμα: «Έτσι δείχνουν τα 60» - Οι γενέθλιες ευχές στην Μισέλ με φωτογραφία από Ελλάδα
IG @barackobama
Οι τρυφερές (και δημόσιες) ευχές του Μπάρακ προς την Μισέλ για τα 60α γενέθλια της

Το καλοκαίρι του 2023 η οικογένεια Ομπάμα πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα νησιά της Ελλάδας. Μαζί με τον Τομ Χάνκς και την Ρίτα Γουίλσον, έφτασαν στην Αντίπαρο, τη Σίφνο, αλλά και την Πάρο. Εχθές, 17 Ιανουαρίου, η Μισέλ γιόρτασε τα 60 χρόνια ζωής της, και οι ευχές από τον σύζυγό της και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ δεν έλειψαν ούτε και φέτος.

Επιλέγοντας μια φωτογραφία από την Πάρο, ο Ομπάμα ευχήθηκε χρόνια πολλά στο άλλο του μισό όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η φωτογραφία δείχνει τη Μισέλ Ομπάμα σε ένα ασυνήθιστα χαλαρό στιγμιότυπο με μακριά μαλλιά να απολαμβάνει τις ανέμελες στιγμές της.


«Έτσι μοιάζουν τα 60», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κάτω από το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο. «Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό - που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο αστείους, έξυπνους και όμορφους ανθρώπους που γνωρίζω, Μισέλ Ομπάμα κάνεις καλύτερη την κάθε μέρα. Ανυπομονώ να δω τι θα σου φέρει αυτή η νέα δεκαετία», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του και δεν διστάζει να ποστάρει πιο προσωπικά στιγμιότυπα με το κοινό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.