CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: «Κάτι πήγε στραβά μετά την εγχείρηση» αναφέρει Ισπανίδα δημοσιογράφος


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Κέιτ Μίντλετον:  «Κάτι πήγε στραβά μετά την εγχείρηση» αναφέρει Ισπανίδα δημοσιογράφος
Shutterstock
Ισπανίδα δημοσιογράφος επικαλείται πηγή στο Παλάτι και λέει πως η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον είναι σοβαρή. «Κάτι πήγε στραβά μετά την εγχείρηση»

Εντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η σιγή που κρατά το Παλάτι αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον με τις φήμες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας να οργιάζουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Παλάτι, «η πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και ότι αναρρώνει». Το γεγονός ωστόσο ότι δεν έγινε γνωστή η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έχει προακλέσει ανησυχία σε συνδυασμό με το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco και επικαλούμενη συνομιλία της με ένα βοηθό του Παλατιού αποκάλυψε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση.

Συγκεκριμένα, η Ισπανίδα δημοσιογράφος είπε: «Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις».

Διάβασε τη συνέχεια στο reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.