CELEBRITIES

Girl crush; Η Ριάνα είπε στη Νάταλι Πόρτμαν ότι την κάνει να αναστενάζει με ένα βλέμμα, κι εκείνη σχεδόν λιποθύμησε


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Ιανουαρίου 2024

Girl crush; Η Ριάνα είπε στη Νάταλι Πόρτμαν ότι την κάνει να αναστενάζει με ένα βλέμμα, κι εκείνη σχεδόν λιποθύμησε
Δεν είναι ψέματα, υπάρχει και σε βίντεο

Αν ένας άνθρωπος δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τα πάντα, αυτός ο άνθρωπος είναι η Ριάνα. Το καταλαβαίνουμε, είναι λογικό, είναι δύσκολο να εντυπωσιάζεσαι, όταν είσαι τόσο τέλεια. Εμφανίστηκε έγκυος στο Super Bowl και μας έκανε να φωνάξουμε «MOTHER». Πήγε και στο Met Gala και ήταν *πάμε μαζί* κα-τα-πλη-κτι-κή. E, ήρθε η στιγμή που όχι απλώς καταχάρηκε, αλλά κάμερα το κατέγραψε και, ειλικρινά, πρόκειται για ντοκουμέντο που σε μερικά χρόνια θα θεωρείται συλλεκτικό.

Η RiRi πήγε στο show του Dior στο Παρίσι και έπεσε πάνω στη Νάταλι Πόρτμαν. Όχι απλώς αγκαλιάστηκαν, αλλά έδειξαν τι σημαίνει «girl’s girl» και girl power και όλα τα girl μαζί.

«Είσαι μία από τις hottest b*tches του Χόλιγουντ, για πάντα. Ρίχνεις το πιο αθώο βλέμμα και λεω “αααααχ”», της είπε.

Και πες, αν είσαι η Νάταλι Πόρτμαν, να το ακούσεις επειδή ισχύει. Αλλά μπες για ένα λεπτό στη θέση της. Έστω ότι είσαι είτε εκείνη είτε οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος, για να είμαστε ειλικρινείς, και έρχεται η Ριάνα μπροστά σου, και σου δηλώνει ότι την κοιτάς και αναστενάζει. Δεν το βάζεις στο CV σου; Το βάζεις.

«Θα λιποθυμήσω», απάντησε η Πόρτμαν. «Ακούω τη μουσική σου όλη την ώρα».

Εμείς θα λέγαμε ότι ήταν μία συνάντηση των δύο hottest B*tches στο Χόλιγουντ. Θα πούμε κι ένα μπράβο στη Νάταλι, που δεν λιποθύμησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.