CELEBRITIES

Ντάνι Μάστερσον: Το δικαστήριο απέρριψε την αποφυλάκιση με εγγύηση για τον ένοχο για 2 βιασμούς ηθοποιό


JTeam

25 Ιανουαρίου 2024

Ντάνι Μάστερσον: Το δικαστήριο απέρριψε την αποφυλάκιση με εγγύηση για τον ένοχο για 2 βιασμούς ηθοποιό
Shutterstock
Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες υποστηρίζει ότι θα μείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ντάνι Μάστερσον, και του αξίζει. Η δικαστής Σαρλέν Ολμέδο αρνήθηκε το αίτημά του για αποφυλάκιση με εγγύηση εν αναμονή της έφεσης που άσκησε, και δήλωσε πως «πιθανότατα θα παραμένει υπό κράτηση για δεκαετίες, ίσως και για το υπόλοιπο της ζωής του» αν «η καταδίκη και η ποινή του επικρωθούν».

Σύμφωνα με το Deadline, το διαζύγιο του Μάστερσον είναι ένας ακόμα παράγοντας που οδήγησε την απόφαση.

«Δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει σύζυγο για να επιστρέψει στο σπίτι του, έχει τώρα κάθε κίνητρο να διαφύγει και ελάχιστους λόγους να επιστρέψει στις κρατικές φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της μακράς ποινής του, εάν η έφεσή του απορριφθεί», συνέχισε η Ολμέδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για για δυο περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. Πίσω στον Σεπτέμβρη, η Ολμέδο -που είναι η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Αντζελες- τον καταδίκασε τον σε 30 χρόνια έως ισόβια για τους βιασμούς που διέπραξε εις βάρος δυο γυναικών, κατά το διάστημα 2001 - 2003 (συνολικά τρεις γυναίκες των κατηγόρησαν).

Το διαζύγιο με τη σύζυγό του ήρθε έναν μήνα μετά. Εκείνη έκανε την αίτηση, λόγω «ασυμφωνίας χαρακτήρων».

«Προτεραιότητά της είναι η κόρη τους», θα δήλωνε αμέσως ο δικηγόρος της στο People.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.