CELEBRITIES

Ο λόγος που δημοσιοποιήθηκε αμέσως η κατάσταση της υγείας του Καρόλου και όχι της Κέιτ Μίντλετον


JTeam

25 Ιανουαρίου 2024

Ο λόγος που δημοσιοποιήθηκε αμέσως η κατάσταση της υγείας του Καρόλου και όχι της Κέιτ Μίντλετον
Splash News
Οι ανακοινώσεις του Παλατιού έγιναν με δύο ώρες διαφορά, και δεν έμοιαζαν καθόλου

Οι ειδήσεις για τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον και του Καρόλου κυκλοφόρησαν με ελάχιστη χρονική διαφορά, όμως δεν έμοιαζαν καθόλου. Δύο ώρες μετά την ανακοίνωση της «προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης» που έκανε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο Βασιλιάς θα έκανε εγχείρηση στον προστάτη –μία αποκάλυψη που έγινε για να ενθαρρύνει κι άλλους άνδρες να κάνουν εξετάσεις.

Το θέμα είναι πως για την Κέιτ, μάθαμε αφότου χειρουργήθηκε. Ποιος ήταν ο λόγος;

«Το λογικό, ήταν να είμαστε ποιο ανοιχτοί για την κατάσταση του βασιλιά, ώστε ο κόσμος να μη σκεφτεί το χειρότερο», δήλωσε πηγή στο People.

Ως μονάρχης, η κατάσταση της υγείας του Καρόλου έχει μεγάλη σημασία. Και η απόφασή του να προβάλει τη διάγνωσή του έχει ήδη αντίκτυπο: Η ανακοίνωσή του την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αύξηση κατά 1.000% των αναζητήσεων σχετικά με τη διεύρυνση του προστάτη στον ιστότοπο της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.