CELEBRITIES

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και αυτό είναι υπέροχο»


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και αυτό είναι υπέροχο»
YouTube/ AARP: The Magazine
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη και μίλησε για την 9 μηνών κόρη του

Τον περασμένο Μάιο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποδέχθηκε το έβδομο παιδί του, τη Τζία, σε ηλικία 79 ετών. Και σε νέα συνέντευξή του είπε ότι είναι απλώς «υπέροχο» είναι το να είναι πατέρας σε αυτή την ηλικία.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο AARP: The Magazine και μίλησε για την 9 μηνών κόρη του, καθώς και για το πώς «βλέπει» πλέον την πατρότητα. «Είμαι ένας μπαμπάς 80 ετών και είναι υπέροχο», είπε. «Ό,τι με απασχολεί ή με ανησυχεί απλώς φεύγει όταν την κοιτάζω. Αυτό από μόνο του είναι, θαυμάσιο», σημείωσε ο ηθοποιός.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε εμφανώς συγκινημένος για την κόρη του, λέγοντας πως «έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει, και η άλλη μου κόρη, η Έλεν, είχε επίσης αυτόν τον τρόπο, απλά σε κοιτάζει και σε καταλαβαίνει. Δεν ξέρω πού θα πάει αυτό αργότερα όταν μεγαλώσει, αλλά σκέφτεται, παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί, πραγματικά ενδιαφέρον». «Θέλω να είμαι εδώ όσο περισσότερο μπορώ για να το απολαύσω, να την απολαύσω», πρόσθεσε.

Ο εμβληματικός ηθοποιός είχε δηλώσει για τα παιδιά του, σε παλαιότερη συνέντευξή στο People, ότι «υπάρχουν μεγάλες στιγμές και στιγμές θλίψης. Μερικές φορές είσαι το τελευταίο άτομο το οποίο θέλουν να αντιμετωπίσουν. Είναι όπως όταν πηγαίνεις τα παιδιά σου με τα πόδια στο σχολείο και μεγαλώνουν και δεν θέλουν να σου κρατήσουν το χέρι ή να σε φιλήσουν για να σου πουν αντίο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.