CELEBRITIES

Η Σερένα Γουίλιαμς προσπαθεί (μάταια) να χωρέσει σε μια τζιν φούστα - Ταυτίζεσαι;


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

Η Σερένα Γουίλιαμς προσπαθεί (μάταια) να χωρέσει σε μια τζιν φούστα - Ταυτίζεσαι;
Instagram/ serenawilliams
«Πήρα αυτή την cool Valentino φούστα όταν ήμουν έγκυος»

Το σώμα μας αλλάζει συνεχώς. Και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Απλώς, χρειάζεται να αποδεχόμαστε και να «αγκαλιάζουμε» αυτές τις αλλαγές. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι αλλαγές έρχονται μετά από μια εγκυμοσύνη. Η αποδοχή αυτών των αλλαγών, όμως, δεν συνεπάγεται και στασιμότητα. Είναι απολύτως OK να θέλεις να αλλάξεις κάτι πάνω σου ή να γυμναστείς περισσότερο. Απλώς, είναι και άκρως απαραίτητο να αντιλαμβάνεσαι πως οποιαδήποτε αλλαγή, δεν καθορίζει την αξία σου.

Και μέσα σε αυτές τις αλλαγές ή τις διαφορετικές φάσεις της ζωής, σίγουρα θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να καταχωνιάζει κάπου στην ντουλάπα εκείνο το παντελόνι ή τη φούστα που θέλεις να φορέσεις ξανά όταν «αδυνατήσεις». Ε και τώρα, η Σερένα Γουίλιαμς, η πρωταθλήτρια του τένις, η οποία πριν λίγους μήνες έφερε στη ζωή τη δεύτερη κόρη της, Αντίρα Ρίβερ, μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο ίσως ταυτιστείς.

Η Σερένα Γουίλιαμς, λοιπόν, ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram – το οποίο έγραφε στη λεζάντα «Το Ημερολόγιο μιας Denim Φούστας (μέρος πρώτο)». Στο βίντεο, η πρωταθλήτρια παρουσιάζει μια μακριά φούστα Valentino, την οποία αγόρασε όταν ήταν έγκυος στη δεύτερη κόρη της, Αντίρα. «Πήρα αυτή την cool Valentino φούστα όταν ήμουν έγκυος», λέει η Σερένα στο βίντεο.

«Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να τη φορέσω όταν δεν θα είχα κοιλιά», σχολιάζει η ίδια ενώ δοκιμάζει τη φούστα μπροστά στον καθρέφτη. «Δεν χωράω. Χιούστον, έχουμε πρόβλημα», λέει στη συνέχεια γελώντας, ενώ συνέχισε: «Είναι ο στόχος μου. Θα έπρεπε να είμαι σε φόρμα μέχρι τώρα, αλλά… αποσπάστηκε η προσοχή μου τον προηγούμενο μήνα. «Θα πάω στο γυμναστήριο. Θα μπορέσω να τη φορέσω σε ένα μήνα», συνέχισε, κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα. Στο τέλος, επέστρεψε τη φούστα στο συρτάρι.

Αυτό το χιουμοριστικό βιντεάκι της Σερένα Γουίλιαμς είναι ένα «μικρό» μάθημα self-love. Ένα «μικρό» μάθημα self-love το οποίο μας λέει «δυνατά» πως το να μη χωράμε σε ένα ρούχο μια δεδομένη στιγμή, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είναι απλώς ένα ρούχο και η αξία μας δεν καθορίζεται από αυτό. Σε ευχαριστούμε, Σερένα Γουίλιαμς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.