CELEBRITIES

Grammys 2024: H Μάιλι Σάιρους βραβεύθηκε, έκανε μαλλιά που θύμιζαν Ντόλι Πάρτον και άλλαξε πέντε (5) ρούχα


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: H Μάιλι Σάιρους βραβεύθηκε, έκανε μαλλιά που θύμιζαν Ντόλι Πάρτον και άλλαξε πέντε (5) ρούχα
Splash News
Γιατί το να έχεις φλατ μαλλί και να φοράς ένα ρούχο, δεν σου αρμόζει, αν έχεις κερδίσει Grammy για τo άλμπουμ της χρονιάς

H Μάιλι Σάιρους έχει κι επίσημα δύο Grammys, το Flowers είναι ο δίσκος της χρονιάς, τα μαλλιά της έφτασαν στον ουρανό και, για να μη βαριόμαστε, άλλαξε και πέντε (5) outfits. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η τελετή απονομής των βραβείων ήταν η βραδιά της, και όλοι οι άλλοι απλώς ήταν εκεί; Ενδεχομένως.

«Αυτό το βραβείο είναι φανταστικό», είπε στον λόγο που εκφώνησε, όταν ανέβηκε στη σκηνή να το παραλάβει. «Αλλά αλήθεια ελπίζω πως δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν υπέροχη χθες. Δεν θα πάρουν όλοι Grammy, όμως όλοι είναι εξαιρετικοί. Οπότε, παρακαλώ, μη νομίζετε ότι είναι σημαντικό, παρότι είναι σημαντικό, εντάξει παιδιά;»

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους όσοι στέκονταν στη σκηνή, «τον Τομ, τον Τάιλερ, τον Μάικλ και τον Γκρεγκ. Τις ομάδες μας, την ομάδα μου, την Crush, την Columbia, τη μανούλα μου, τη αδελφή μου, την αγάπη μου, τους γκέι μου, επειδή απλώς δείτε τι ωραία που είμαι». Γύρισε πίσω στην ομάδα της και ρώτησε αν θέλουν να ευχαριστήσει κανέναν άλλο, για να πει «δεν νομίζω να ξεχνάω κανέναν. Αλλά ίσως ξέχασα να φορέσω εσώρουχα. Bye!». Άφησε εκτός τον πατέρα της, λοιπόν, ενισχύοντας τις φήμες περί μεταξύ τους κόντρας.

Με έναν άνθρωπο δεν θα έχει ποτέ κόντρα η Μάιλι: τη νονά της, Ντόλι Πάρτον. Η Ντόλι Πάρτον είπε κάποτε πως «όσο περισσότερο φουσκώνεις τα μαλλιά, τόσο πιο κοντά στον Θεό βρίσκεσαι» και, απ’ ό,τι φαίνεται, η Μάιλι το ακολούθησε κατά γράμμα. Κρεπάρισμα, λακ και μπούκλες, με μία φωτογραφία της νονάς και μία του Έλβις στο moodboard των κομμωτών, και το αποτέλεσμα ήταν i c o n i c. Στο λεξικό, πλάι στη λέξη «όγκος», έχει πλέον το όνομα της.

Σχετικά με τα ρούχα, τώρα, άλλαξε τέσσερις φορές. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα χρυσό barely-there φόρεμα, ασορτί μεταλλικό εσώρουχο, και Christian Louboutin χρυσές γόβες.

Όταν παρέλαβε το πρώτο της Grammy, φόρεσε κάτι εξίσου σέξι -ένα μαύρο αλλά λαμπερό jumpsuit Tom Ford που σε κάνει να θέλεις να τη ρωτήσεις τι ακριβώς κάνει στο γυμναστήριο και έχει *αυτά* τα χέρια.

Για να τραγουδήσει το Flowers, επέλεξε ένα φόρεμα που θύμιζε Τίνα Τέρνερ και έκανε τα μαλλιά της να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

Μετά, αντί να γυρίσει πίσω στο red carpet look της, η Μάιλι Σάιρους επέλεξε ένα δαντελένιο bustier με παντελόνι και ένα jacket όλο φτερά.

Τέλος, πριν πάρει το δεύτερο Grammy τόσο της καριέρας της, όσο και της βραδιάς, φόρεσε καφέ one-shoulder σύνολο όλο παγιέτα και μας ενημέρωσε ότι μάλλον ξέχασε να βάλει εσώρουχα. Καλή εβδομάδα είπαμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.