CELEBRITIES

Πάρις Τζάκσον: Πώς κατάφερε να εξαφανίσει τα 80 τατουάζ της, για την εμφάνιση της στα Grammys 2024


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2024

Πάρις Τζάκσον: Πώς κατάφερε να εξαφανίσει τα 80 τατουάζ της, για την εμφάνιση της στα Grammys 2024
Splash News
Όλοι παρατήρησαν πως κάτι έλειπε από το κορμί της Πάρις Τζάκσον και εκείνη έδωσε απαντήσεις

Από τις πιο εντυπωσιακές και μίνιμαλ εμφανίσεις των φετινών Grammys ήταν η Πάρις Τζάκσον, η οποία επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα από Celine, με cut outs που αναδείκνυαν το σώμα της. Τόσο οι θαυμαστές της, όμως, όσο και το ευρύτερο κοινό, παρατήρησαν πως κάτι έχει αλλάξει πάνω της και αυτό δεν είναι άλλο από τα τατουάζ της. Το μοντέλο και κόρη του Μάικλ Τζάκσον, έχει στο σώμα της πάνω από 80 τατουάζ τα οποία της προσδίδουν μια μοναδική αισθητική.

Jenny.Gr
Splash News

Για τα Grammys, όμως, φαίνεται πως εξαφάνισε δια μαγείας τα τατουάζ από το σώμα της. Μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, τα σχόλια για το πώς κατάφερε να «σβήσει» τα τατουάζ γίνονταν όλο και πιο έντονα, και έτσι αποφάσισε να αποκαλύψει πως «σβήστηκαν» από πάνω της.

Αρχικά, μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κρύψει τα πάνω από 80 τατουάζ της. «Είναι όλα Celine από την κορυφή ως τα νύχια με τα δικά μου κοσμήματα και κάλυψα όλα τα τατουάζ» ανέφερε, προσθέτοντας πως η διαδικασία «πήρε μερικές ώρες».

Η Τζάκσον πρόσθεσε επίσης πως ήθελε να αλλάξει λίγο για τη βραδιά των Grammy. «Λατρεύω τα τατουάζ μου, λατρεύω τα piercings μου, λατρεύω όλα τα πράγματα που αφορούν την τροποποίηση του σώματος, την τέχνη αλλά μερικές φορές δεν θέλω να αποσπάται η προσοχή μου από την τέχνη που εκπροσωπεί ένα ρούχο που φοράω» εξήγησε. «Και δίνει στο φόρεμα την δική του στιγμή, καταλαβαίνεις;».

Jenny.Gr
Splash News

Το νεαρό μοντέλο μοιράστηκε ένα time lapse από τα παρασκήνια δείχνοντας πώς έγινε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Όσον για την αγάπη της σχετικά με τα τατουάζ, η Τζάκσον είπε: «Πάντα με ενδιέφεραν τα τατουάζ. Όταν ήμουν στο σχολείο – 13 ή 14 ετών, μου άρεσε να γράφω παντού επάνω μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, κυρίως στίχους τραγουδιών και λογότυπα συγκροτημάτων».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.