CELEBRITIES

Η Ντακότα Τζόνσον (που είναι nepo baby) δηλώνει κουρασμένη με τη συζήτηση περί nepo babies


JTeam

8 Φεβρουαρίου 2024

Η Ντακότα Τζόνσον (που είναι nepo baby) δηλώνει κουρασμένη με τη συζήτηση περί nepo babies
Shutterstock
Η Ντακότα Τζόνσον βαρέθηκε, θέλει να μιλήσουμε για κάτι άλλο

Η Ντακότα Τζόνσον βαρέθηκε να μιλάμε για nepo babies.

Πίσω στο 2022, όταν έγινε viral το εξαιρετικό άρθρο του NY Magazine, How A Nepo Baby Is Born (Πώς γεννιέται ένα nepo baby), είδαμε πώς οι διάσημοι και όλο διασυνδέσεις γονείς βρίσκονται πίσω από το μεγαλύτερο μέρος των νέων, εκκολαπτόμενων celebrities. Ξεκίνησε, έτσι, μία διαδικτυακή κουβέντα γύρω από το πόσο πιο προνομιούχα είναι τα παιδιά των διασήμων και πόσο ευκολότερο τους είναι να ακολουθήσουν μία καριέρα στο σινεμά ή τη μουσική, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο.

Να ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας κάτι βασικό: Δεν είναι κακό να είσαι nepo baby. Κακό είναι να αρνείσαι το προνόμιό σου και τις παραπάνω ευκαιρίες που σου δίνονται –το αν θα τις εκμεταλλευτείς σωστά, είναι άλλο θέμα.

Η Ντακότα Τζόνσον, λοιπόν, η οποία είναι κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον, έχει κουραστεί με όλο αυτό το θέμα, το βρίσκει «απίστευτα εκνευριστικό και βαρετό».

«Αν είσαι δημοσιογράφος, γράψε κάτι άλλο», δήλωσε τώρα στο Today show.

Συνέχισε εξηγώντας ότι η ίδια, πορεύεται μόνη της στη ζωή. Όταν τελείωσε το σχολείο κι ανακοίνωσε ότι θα γινόταν ηθοποιός και δεν θα συνέχιζε σε κάποιο πανεπιστήμιο, ο πατέρας της τής ξεκαθάρισε ότι δεν θα τη στήριζε οικονομικά.

«Υπήρχαν μέρες που δεν είχα χρήματα για σούπερ μάρκετ και έπρεπε να ζητήσω οικονομική βοήθεια από τη μαμά μου», είπε. «Έκανα και μερικές δουλειές ως μοντέλο για να μπορέσω να πληρώσω το νοίκι. Και μετά ξεκίνησα τις οντισιόν και πήρα δουλειές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.