CELEBRITIES

Η Μάιλι Σάιρους έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μαξ Μοράντο


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2024

Η Μάιλι Σάιρους έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μαξ Μοράντο
Instagram
Δύο χρόνια μαζί και συνεχίζουν

Η Μάιλι Σάιρους διανύει χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις ωραιότερες φάσεις της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής. Και αυτό κάνει «μπαμ».

Αναφέρομαι στην πρόσφατη επιτυχία της, κερδίζοντας δύο Grammys -όπως θυμάσαι άλλαξε ένα σωρό φορές, κρέπαρε τόσο πολύ τα μαλλιά της και γενικά το καταδιασκέδασε, κλέβοντας την παράσταση- και στη σχέση της με τον Μαξ Μοράντο -τον ανέφερε μάλιστα στον ευχαριστήριο λόγο της.

Και στο δεύτερο κομμάτι θα εστιάσω σε αυτό το άρθρο, στην προσωπική της ζωή δηλαδή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People και μια πηγή από το περιβάλλον τους, επιβεβαιώθηκε πως η τραγουδίστρια και ο ντράμερ του γκρουπ, Lily, είναι φουλ ερωτευμένοι, δεν αντέχουν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον και γι' αυτό μάλιστα μετακόμισαν πρόσφατα στο ίδιο σπίτι, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Όλοι αγαπούν τον Μαξ. Είναι φανταστικός τύπος. Είναι πολύ ιδιωτικός άνθρωπος και δεν του αρέσει να φαίνεται στον τύπο. Είναι καλός για εκείνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Επίσης, λόγος πολύς γίνεται για το πόσο ήρεμη και ήσυχη πια φαίνεται η Μάιλι Σάιρους τα δύο χρόνια που είναι δίπλα στον Μαξ.

Και σε αυτό, θα συμφωνήσω απόλυτα και εγώ, αφού κάθε φορά που την βλέπω να μιλάει σε μια συνέντευξη νιώθω ακριβώς το ίδιο.

Jenny.Gr
Instagram

Πώς γνωρίστηκαν:

Οι δυο τους, σύμφωνα με όλα όσα έχει δηλώσει η τραγουδίστρια, γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού που είχαν κανονίσει κάποιοι φίλοι τους.

Η ίδια δεν ήθελε πολύ να πάει, αλλά αφού το σκέφτηκε καλά, στο τέλος ενέδωσε. Και μεταξύ μας, πολύ καλά έκανε.

Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να ζει την καθημερινότητά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.