CELEBRITIES

Από το Γουίντερφελ στην Αγγλία: Σόφι Τέρνερ και Κιτ Χάρινγκτον ξανά μαζί, στο σινεμά αυτήν τη φορά


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Από το Γουίντερφελ στην Αγγλία: Σόφι Τέρνερ και Κιτ Χάρινγκτον ξανά μαζί, στο σινεμά αυτήν τη φορά
Θα μπορούσε να είναι το Game of Thrones χωρίς τους δράκους; Ενδεχομένως

Κυριάρχησαν στο Γουέστερος και αποφάσισαν να ξαναβρεθούν. Η Σόφι Τέρνερ και ο Κιτ Χάρινγκτον βγάζουν τα χοντρά παλτό τους, φεύγουν από τον Βορρά και ετοιμάζονται για την πρώτη τους κοινή ταινία, το The Dreadful.

Πρόκειται για μία γκοθ ταινία τρόμου, η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 15ου αιώνα, κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Ρόδων, ενός εμφυλίου που ξέσπασε για τη διαδοχή στον θρόνο από το 1455 μέχρι το 1487. Θα μπορούσε να είναι το Game of Thrones χωρίς τους δράκους; Ενδεχομένως.

Η Σόφι Τέρνερ θα υποδυθεί την Αν, μία γυναίκα που ζει απομονωμένη με την πεθερά της. Ο Χάρινγκτον θα παίξει τον πρώην της, ο οποίος επιστρέφει και δίνει λίγη ζωή στην κατά τ’ άλλα μονότονη ύπαρξη της.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η ταινία, όμως είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί θα συνεργαστούν από το τέλος του GoT κι έπειτα. Σίγουρα, πάντως, το The Dreadful θα είναι ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.