CELEBRITIES

Η Σελίνα Γκόμεζ αισθάνεται «πιο ασφαλής από πότε» με τον Μπένι Μπλάνκο


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2024

Η Σελίνα Γκόμεζ αισθάνεται «πιο ασφαλής από πότε» με τον Μπένι Μπλάνκο
Splash News
«Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς κάποιον που σε σέβεται»

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που μπορεί να σε ακούσει και να νοιαστεί για σένα, αλλά ξέρω ότι όταν συμβεί αυτό θα είναι υπέροχο και θέλεις να είναι υγιές», είχε πει η Σελίνα Γκόμεζ σε συνέντευξή της πριν από μερικούς μήνες, στην οποία και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε τη σχέση της – μέχρι τότε το διαβάζαμε μόνο σε δημοσιεύματα, με τον μουσικό παραγωγό, Μπένι Μπλάνκο.

Από τότε, η Σελίνα μοιράζεται κατά καιρούς τα συναισθήματά και τις σκέψεις της για τη σχέση της με τον παραγωγό. Αυτό, έκανε και σε νέα της συνέντευξη με τον Ζέιν Λόου, με τον οποίο μίλησε με αφορμή το νέο της τραγούδι «Love On». Εκεί, εκμυστηρεύτηκε πως ο Μπένι Μπλάνκο, την κάνει να αισθάνεται ασφαλής.

«Χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συναντάς κάποιον που σε σέβεται», εξήγησε. «Και θεωρώ, ότι είναι επίσης πολύ ωραίο να στηρίζεσαι σε κάποιον που καταλαβαίνει τον κόσμο στον οποίο ζεις. Αλλά, αυτό που σίγουρα πρέπει να πω είναι ότι νιώθω πιο ασφαλής από ποτέ, και είναι πραγματικά υπέροχο αυτό, έχω μεγαλώσει μέσα από αυτό, οπότε είναι φοβερό», σημείωσε η Σελίνα.

Η ίδια, αναφέρθηκε και στις επιλογές που κάνει σχετικά με τις συνεργασίες της, σημειώνοντας ότι «όταν δουλεύω με νέους ανθρώπους, είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, συνδεόμαστε με αυτό που περνούν στη ζωή τους». «Και είναι σαν να δουλεύω με κάποιους σπουδαίους τραγουδοποιούς που γνωρίζουν φίλους φίλων και τέτοια πράγματα. Αλλά, νομίζω, ότι είναι επίσης σημαντικό να μείνω με τη βασική μου ομάδα, επειδή είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σπάσουν τον κώδικα μαζί μου. Είναι αυτοί που μπορούν πραγματικά να με βοηθήσουν να εξηγήσω αυτό που θέλω να πω».

Το βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι «Love On», της Σελίνα Γκόμεζ, κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.