CELEBRITIES

Η Μάντι Ζίγκλερ έκλεψε τα βλέμματα με το vintage Alexander McQueen φόρεμά της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Φεβρουαρίου 2024

Η Μάντι Ζίγκλερ έκλεψε τα βλέμματα με το vintage Alexander McQueen φόρεμά της
SPLASH via Ideal Image
Η Μάντι Ζίγκλερ μεγάλωσε και έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές για το κόκκινο χαλί των 2024 SAG Awards

Η ηθοποιός και χορεύτρια Μάντι Ζίγκλερ -το κορίτσι που χόρευε στα video clip της Σια, όπως το Chandelier- εδραίωσε τη θέσης ως «ένθερμη οπαδός της μόδας» μετά την εμφάνισή της στο show του Marc Jacobs και φυσικά μετά την ενδυματολογική της επιλογή στα 2024 SAG Awards το Σάββατο το βράδυ.

Η Μάντι και ο στιλίστας της αποφάσισαν πως η καλύτερη και πιο δυνατή επιλογή για το κόκκινο χαλί των SAG Awards ήταν ένα vintage φόρεμα σε buttermilk απόχρωση από την εμβληματική Spring 2003 συλλογή του Alexander McQueen. Και όχι, δε το δανείστηκε, αλλά το αγόρασε από το vintage κατάστημα Shrimpton Couture.

Jenny.Gr
Vogue

Το φόρεμα έχει μια δική του θέση στο πάνθεον των φορεμάτων. Μοιάζει με ρούχο που κινείται μέσα στο νερό, μοιάζει με θαλάσσια ανεμώνα ή με κάποιο εξωτικό λουλούδι. Η εξαιρετική ραφή του, η ασύμμετρες λεπτομέρειές του και το διαφορετικό του χρώμα, το κάνουν ιδανική επιλογή για το κόκκινο χαλί. Είναι η Μάντι στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες του 2024 μέχρι στιγμής; Φυσικά και είναι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.