CELEBRITIES

Diddy: Πρώην συνεργάτης του τον μηνύει για σεξουαλική επίθεση


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Diddy: Πρώην συνεργάτης του τον μηνύει για σεξουαλική επίθεση
Ο Ρόντνεϊ Τζόουνς ζητά αποζημίωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων για ψυχική και σωματική βλάβη

Ο Σον Κομπς, γνωστός και ως Diddy, κατηγορείται ξανά για σεξουαλικά εγκλήματα. Αυτήν τη φορά, ο Ρόντνεϊ “Lil Rod” Τζόουνς, παραγωγός και videographer που συνεργαζόταν με τον μουσικό, κατέθεσε μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ισχυριζόμενος πως ο Κομπς τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, τον νάρκωνε και τον απειλούσε.

Ο Τζόουνς ζητά αποζημίωση 30 εκατομμυρίων δολαρίων για ψυχική και σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Τζόουνς είχε αναλάβει την παραγωγή εννέα τραγουδιών του Κομπς για το τελευταίο του άλμπουμ, Love. Οι δυο τους συνεργάστηκαν από τον Σεπτέμβρη του ’22 ως τον Νοέμβρη του ’23.

Όπως υποστήριξε το φερόμενο ως θύμα, ζούσε μαζί με τον Diddy καθώς μετακινούνταν από πόλη σε πόλη κι έπρεπε να προχωρήσει το project, ενώ πήγαιναν και διακοπές εκτός ΗΠΑ. Εκείνη την περίοδο, «είδε, βίωσε και υπέμεινε πολλά πράγματα που ξεπερνούσαν τα καθήκοντά του ως παραγωγού του δίσκου Love». Ισχυρίζεται, επίσης, ότι στο πλαίσιο του ρόλου του ως videographer ήταν η «διαρκής μαγνητοσκόπηση του Diddy».

«Ως αποτέλεσμα, ο κύριος Τζόουνς έχει εξασφαλίσει ηχητικά και οπτικά αποσπάσματα εκατοντάδων ωρών κατά τα οποία ο κύριος Κομπς, το προσωπικό του και οι καλεσμένοι τους εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

«Κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής του με τον κύριο Κομπς, ο κύριος Τζόουνς υπήρξε θύμα διαρκών ακούσιων και χωρίς συναίνεση αγγιγμάτων στα οπίσθια και τον πρωκτό», αναφέρει η μήνυση. Όταν ο Τζόουνς μίλησε στην επικεφαλής του προσωπικού του Diddy, Κριστίνα Κόραμ, και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για όσα συνέβαιναν, εκείνη δήλωσε ότι ο εργοδότης της «θώπευε τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα του κυρίου Τζόουνς στο πλαίσιο φιλικού χαιρετισμού».

Αργότερα στην καταγγελία του, ο Τζόουνς υποστηρίζει ότι την ημέρα των Ευχαριστιών, πίσω στο 2022, τον παρενόχλησε και ξαδέλφη της συντρόφου του Diddy, μπροστά στον ίδιο και το οικιακό προσωπικό. Υποστηρίζει, επίσης, ότι ο Κομπς καλούσε συχνά σεξεργάτες στην έπαυλή του στο Μαϊάμι, ενώ μία φορά έδωσαν στον ίδιο ναρκωτικά και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο βιασμού.

Τέλος, ο Τζόουνς κάνει λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών και διατίθεται να παρουσιάσει αποσπάσματα «στα οποία ο κύριος Κομπς δίνει αλκοόλ σε ανήλικους σεξεργάτες στα σπίτια του στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, τις Παρθένες Νήσους και τη Φλόριντα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.