CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επηρεάζει τη λίμπιντό σου. Το σεξ δεν είναι τόσο καλό»


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επηρεάζει τη λίμπιντό σου. Το σεξ δεν είναι τόσο καλό»
Splash News
Όλο αυτό «αφαιρεί την αυτοπεποίθησή σου. Εξαφανίζει την ταυτότητα σου»

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν διστάζει να μιλήσει «ανοιχτά» για το πώς επηρεάζει την καθημερινότητά της ο καρκίνος. Κατά καιρούς έχει εκφράσει τις ελπίδες της ότι οι μελλοντικές εξελίξεις στη θεραπεία του θα της επιτρέψουν να ζήσει περισσότερο, έχει μιλήσει για το πόσο αγαπάει τη ζωή και για το γεγονός πως προσπαθεί να ζει την κάθε ημέρα με ελπίδα. Μέσα από το podcast της «Let’s Be Clear», η ίδια επιχειρεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για θέματα σχετικά με αυτή την ασθένεια.

Τώρα, σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast της, η ίδια αναφέρθηκε στο πώς ο καρκίνος επηρεάζει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική της ζωή. «Όταν ο καρκίνος πράγματι πειράζει τη λίμπιντό σου, όταν την εξαφανίζουν τα φάρμακα, το σεξ δεν είναι πια τόσο καλό», τόνισε. Η Ντόχερτι είχε προσκεκλημένη σε αυτό το επεισόδιο τη φίλη της, Αν Μαρί Κορτράιτ, η οποία ήταν και εκείνη που την παρέπεμψε, το 2015, να επισκεφτεί κάποια γυναικολόγο για τη σεξουαλική της ζωή.

«Με πήγε στη Δρ. Σέρι Ρος, γιατί της είπα ότι "έχω ανάγκη να κάνω κάτι. Τα πράγματα δεν πάνε καλά κι αυτή δεν είναι η ζωή που θέλω να ζήσω"». Επίσης, η ίδια τόνισε πως δεν ήθελε να ζει έτσι ούτε ο άντρας της – τότε ήταν ακόμα με τον πρώην σύζυγο της, Κερτ Ισβαριένκο. Τελικά, η Σάνεν αποκάλυψε πως η γιατρός αποφάσισε να της δώσει ένα ερωτικό παιχνίδι για να πειραματιστεί με αυτό. «Νομίζω ότι έμεινε στην τσάντα μου για πάρα πολύ καιρό. Κοκκινίζω και που το λέω τώρα», εξομολογήθηκε.

«Η περιεμμηνόπαυση, η εμμηνόπαυση, το γήρας, όλα αυτά επιδρούν πάνω σου και όχι μόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο που το σώμα σου αντιδράει και αισθάνεται. Αν προσθέσεις σε αυτό και τα φάρμακα για τον καρκίνο, καθώς και τη χημειοθεραπεία, αποπροσανατολίζεσαι εντελώς», τόνισε. Απλώς, όλο αυτό «σου αφαιρεί την αυτοπεποίθηση. Εξαφανίζει την ταυτότητα σου», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.