CELEBRITIES

Μπίλι Άιλις: «Είδα όνειρο με τον Κρίστιαν Μπέιλ και χώρισα το αγόρι μου»


JTeam

2 Μαρτίου 2024

Μπίλι Άιλις: «Είδα όνειρο με τον Κρίστιαν Μπέιλ και χώρισα το αγόρι μου»
Splash News
«Ξύπνησα και ένιωσα ότι συνήλθα»

Παραδέξου το, πόσες φορές έχεις ξυπνήσει επηρεασμένη από κάποιο όνειρο που είδες και ένιωθες ότι «το ζεις»; Μπορεί να είδες ότι σε απατάει ο σύντροφός σου και να σηκώθηκες με νεύρα. Η Μπίλι Άιλις πάλι είδε στο όνειρό της τον Κρίστιαν Μπέιλ και όταν ξύπνησε χώρισε το αγόρι της. Καλά πήγε αυτό.

«Πριν λίγα χρόνια είχα ένα όνειρο για τον Κρίστιαν Μπέιλ και έβλεπα ότι ήμασταν σε ένα μικρό καφέ με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει να χωρίσω με το αγόρι μου», παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις.

Μπίλι Άιλις και Φινέας
Oscars/YouTube

Ο αδερφός της, Φινέας, που βρισκόταν επίσης στη συνέντευξη άρχισε να γελάει, οπότε η Μπίλι συνέχισε:

«Αλήθεια. Ξύπνησα και ήρθα στα... συγκαλά μου», είπε.

Τώρα αν μιλούσε για τον Τζέσε Ράδερφορντ με τον οποίο έβγαινε για 7 μήνες πριν χωρίσουν το 2023, ή για κάποιον άλλο, δεν διευκρίνησε.

Δυστυχώς για την Μπίλι και το ρομαντικό της όνειρο, όμως, ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι παντρεμένος με το μοντέλο Sibi Blažić, οπότε μη διαθέσιμος. Ουπς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.