CELEBRITIES

Χιθ Λέτζερ: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του – Τι βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι του


JTeam

4 Μαρτίου 2024

Χιθ Λέτζερ: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του – Τι βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι του
IG/heathledger
«Είχα γνωρίσει τον Χιθ Λέτζερ και είχα έρθει αμέσως πολύ κοντά μαζί του»

Ο Χιθ Λέτζερ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μανχάταν τον Ιανουάριο του 2008. Μέχρι και σήμερα, το μυστήριο με τον θάνατό του, φέρνει ιστορίες συνωμοσίας και αποκαλύψεις. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του «The Dark Knight» πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση παυσίπονων, αγχολυτικών και υπνωτικών χαπιών.

Τώρα, μερικές νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον σκηνοθέτη Στίβεν Γκάγκαν, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι ο Αυστραλός ηθοποιός είχε άλλες φιλοδοξίες εκείνη την εποχή. Πιο συγκεκριμένα, ο Στίβεν Γκάγκαν μίλησε στο επεισόδιο του podcast «Developmental Hell» και είπε ότι είχε μια ιδέα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 να μετατρέψει το βιβλίο του Γκλάντγουελ, «Blink: The Power of Thinking Without Thinking» σε μια ταινία.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει η New York Post, ο Γκλάντγουελ και ο Γκάγκαν είχαν σκεφτεί αρχικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ωστόσο κατέληξαν στον Λέτζερ. «Είχα γνωρίσει τον Χιθ και είχα έρθει αμέσως πολύ κοντά μαζί του. Είχα μια πραγματική σχέση μαζί του που ήταν, κατά κάποιο τρόπο, ασυνήθιστη και πολύ ιδιαίτερη για μένα», εξήγησε ο Γκάγκαν «Ενθουσιάστηκα πραγματικά και άρχισα να τον βλέπω ως τον πρωταγωνιστή. Μόλις άρχισα να το βλέπω αυτό, δεν μπορούσα να το ξεχάσω».

Μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού, ο Γκάγκαν αποκάλυψε πως έλαβε μια κλήση από τον πατέρα του Λέτζερ. «Δίπλα στο άψυχο σώμα στο κρεβάτι ήταν το σενάριό μας και το βιβλίο ήταν στο κομοδίνο», είπε ο Γκάγκαν, γνωστοποιώντας τα λόγια του πατέρα του 28χρονου ηθοποιού.«Νομίζω ότι ο αριθμός μου ήταν γραμμένος στο σενάριο. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν σοκαρισμένοι και κάλεσαν αυτόν τον αριθμό και δεν ξέρω γιατί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.