CELEBRITIES

Έμα Χέμινγκ: Ξεσπά για τις παραπλανητικές ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Μπρους Γουίλις - «Μην τρομάζετε τον κόσμο»


JTeam

4 Μαρτίου 2024

Έμα Χέμινγκ: Ξεσπά για τις παραπλανητικές ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Μπρους Γουίλις - «Μην τρομάζετε τον κόσμο»
IG @emmahemingwillis
«Αρκετά με αυτούς τους τίτλους που φρικάρουν τον κόσμο».

Το 2022 είχε ανακοινωθεί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός, Μπρους Γουίλις είχε σκοπό να αποσυρθεί από τον χώρο του κινηματογράφου, καθώς είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και αφασία, δυο ασθένειες που επηρεάζουν πολλές λειτουργίες του εγκεφάλου. Λίγο αργότερα, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση για την υγεία του, στην οποία και μιλούσε για το πως έχει χειροτερέψει η κατάστασή του.

Τώρα, η σύζυγός του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, ξέσπασε με αφορμή ένα παραπλανητικό δημοσίευμα σχετικά με τον ηθοποιό και την υγεία του. Πιο συγκεκριμένα, η Έμα ανέβασε ένα βίντεο στο IG, στο οποίο και απάντησε σε έναν τίτλο που μιλούσε για την οικογένειά τους και την υγεία του 68χρονου. «Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», είπε. «Θέλω η κοινωνία – και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους – να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους. Να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση για κάποιο είδος νευρογνωστικής νόσου, αυτό ήταν όλο. Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε. Όχι, αυτό δεν ισχύει».

«Υπάρχει θλίψη και πένθος. Υπάρχουν όλα αυτά. Αλλά αρχίζεις ένα νέο κεφάλαιο, γεμάτο με αγάπη, με επαφή, με χαρά, με ευτυχία. Να ‘μαστε λοιπόν. Αρκετά με αυτούς τους τίτλους, που φρικάρουν τον κόσμο», πρόσθεσε η ίδια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έμα Χέμινγκ έκανε έκκληση στα media να είναι πιο προσεκτικά σχετικά με όσα γράφουν και σχετίζονται με την άνοια. «Η εμπειρία μου είναι ότι δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να αποκτά νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σ’ αυτήν την ιστορία», έγραψε.

«Έχω καταλάβει ότι μας εκπαιδεύουν οι λάθος άνθρωποι. Αυτοί που έχουν άποψη αλλά όχι εμπειρία. Αυτοί που δεν έχουν αφιερώσει χρόνο για να ενημερωθούν για οποιαδήποτε νευροεκφυλιστική ασθένεια. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά μου. Έχω συνηθίσει την τρέλα των τραβηγμένων τίτλων. Αναφέρομαι στη βασική ευαισθητοποίηση για την άνοια και για ό,τι περνάει στο κοινό. Αναρωτιέστε γιατί το άγχος και η κατάθλιψη παρουσιάζουν αύξηση στην κοινωνία μας. Πιστεύω, ειλικρινά, ότι έχει να κάνει με αυτό το clickbait, με το πώς πλαισιώνονται τα πράγματα και μας πλασάρονται και ότι έχουμε μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να επεξεργαστούμε την πληροφορία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.