CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: «Υπάρχει λόγος που η οικογένεια δεν μιλάει για την υγεία της», λέει ο θείος της


JTeam

6 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: «Υπάρχει λόγος που η οικογένεια δεν μιλάει για την υγεία της», λέει ο θείος της
Shutterstock
«Απλώς, παρακαλώ τον κόσμο να της δώσει λίγο χώρο»

Μια συνέντευξη στο περιοδικό Mirror παραχώρησε ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, Γκάρι Γκόλντσμιθ, ο μικρότερος αδερφός της Κάρολ Μίντλετον, όπου και μίλησε – μεταξύ άλλων, για την υγεία της πριγκίπισσας και την απουσία της από τη δημοσιότητα. Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτ πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες στην Κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και πήρε εξιτήριο στις 29 Ιανουαρίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον, σε σχετική ανακοίνωση του, είχε σημειώσει ότι θα αποσυρθεί από όλα τα επίσημα καθήκοντα της. Αν και η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, εθεάθη για πρώτη φορά μετά την επέμβασή της την περασμένη Δευτέρα, σε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, μαζί με τη μητέρα της.

«Νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη, γιατί υπάρχει ένας λόγος που η οικογένεια δεν μιλάει για την υγεία της, της δίνουν λίγο χώρο. Είναι τελείως λάθος, κι αν αυτό συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον, θα του δίναμε λίγο χώρο. Αλλά επειδή η Κέιτ, είναι η Κέιτ, κάνει μια τόσο εξαιρετική δουλειά, υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για εκείνη», τόνισε ο θειος της. Συνεχίζοντας, ο ίδιος πρόσθεσε: «Απλώς, παρακαλώ τον κόσμο να της δώσει λίγο χώρο».

Στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν μπει στο σπίτι του Celebrity Big Brother, o Γκάρι Γκόλντσμιθ σημείωσε ότι «η Κειτ είναι το πιο τέλειο άτομο και είμαι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά περήφανος γι' αυτήν και για τον τρόπο με τον οποίο η οικογένεια έχει μείνει ενωμένη. Έτσι είναι μια πραγματικά δυνατή μονάδα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε». «Μισώ όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι κοινός άνθρωπος, γιατί δεν έχει τίποτα κοινό πάνω της. Είναι θεαματική», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.