CELEBRITIES

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Το να είμαι θετή μητέρα ήταν ένα από μεγαλύτερα διδάγματα στη ζωή μου»


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Το να είμαι θετή μητέρα ήταν ένα από μεγαλύτερα διδάγματα στη ζωή μου»
@goop/instagram
«Η πορεία ήταν πραγματικά δύσκολη», τόνισε

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλάει ανοιχτά για το πώς ήταν το να είναι η θετή μητέρα δύο εφήβων. Και, όπως έχει ήδη αποκαλύψει, αυτή η διαδικασία ήταν «ενδιαφέρουσα πρόκληση» στη ζωή της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Κρις Μάρτιν, αλλά και δύο θετά παιδιά με τον Μπραντ Φάλτσακ, με τον οποίο και παντρεύτηκε το 2018.

Τώρα, με αφορμή την ομιλία που έδωσε για το «International Women’s Day Summit» της οργάνωσης «Visionary Women», η Γκουίνεθ Πάλτροου αλλά και η Νικόλ Άβαντ, πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στις Μπαχάμες, μίλησαν για την εμπειρία τους, ως θετές μητέρες δύο παιδιών. Η Άβαντ είναι παντρεμένη με τον Τεντ Σαράντος, τον συν-διευθύνοντα σύμβουλο του Netflix, ο οποίος έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η ιδρύτρια του Goop, ρώτησε την πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στις Μπαχάμες, πώς καταφέρνει να είναι «θετή μητέρα δύο καταπληκτικών παιδιών, του Τόνι και της Σάρα». Πριν εκείνη απαντήσει, η Πάλτροου είπε ότι «στην πραγματικότητα, μου αρέσει πολύ να μιλάω γι' αυτό, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα διδάγματα που έμαθα ως άνθρωπος. Και ο τομέας της προσωπικής μου ανάπτυξης προήλθε από την αρχική δύσκολη σχέση που είχα με τα θετά μου παιδιά, τα οποία τώρα είναι σαν παιδιά μου».

«Η πορεία, όμως, ήταν πραγματικά δύσκολη», συνέχισε. Κατά την ομιλία της, υπογράμμισε ότι είπε ότι όταν πρόκειται για την ανατροφή θετών παιδιών, «είναι σχεδόν σαν να πρέπει να ενσαρκώσεις το πνεύμα του ήλιου και απλά να δίνεις και να μην περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Έμαθα απλά να προσπαθώ να λάμπω σαν τον ήλιο».

Με τη σειρά της, η Άβαντ μίλησε για το δικό της «ταξίδι» και εκμυστηρεύτηκε πως «ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Η Σάρα ήταν 14 ετών και ο Τόνι 12, σε μια φάση ανάπτυξης. Έπρεπε συνεχώς να βρίσκω την ταυτότητά μου ξανά και ξανά και ξανά. Ένιωθα συνεχώς ότι η ταυτότητά μου αμφισβητούνταν κάθε μέρα, και ότι δεν προσπαθούσα να είμαι η μαμά τους, αλλά ξαφνικά ήμουν η κοπέλα που αγαπούσαν και ήθελαν να παντρευτεί ο πατέρας τους», τόνισε. Αλλά, παρά το γεγονός ότι τα πράγματα ξεκίνησαν δύσκολα, η ίδια, έβρισκε τρόπο να θέσει όρια με τη Σάρα και τον Τόνι, και, όπως τόνισε, αφού ακολούθησε τη συμβουλή της μητέρας της, τώρα είναι «πιο κοντά τους από ποτέ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.