CELEBRITIES

Barbie: Η Warner Bros θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Γκρέτα Γκέργουικ για ένα σίκουελ


JTeam

9 Μαρτίου 2024

Barbie: Η Warner Bros θέλει να συνεργαστεί ξανά με την Γκρέτα Γκέργουικ για ένα σίκουελ
Μέχρι σήμερα, η ταινία έχει καταφέρει να αποφέρει 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office

H ταινία Barbie χωρίς καμία αμφιβολία έσπασε τα ταμεία και συζητήθηκε όσο καμία το τελευταία διάστημα - σίγουρα την έχεις δει κι εσύ.

Γι' αυτό και τώρα η Warner Bros, μέσω του επικεφαλή της, Παμ Άμπντι, τονίζει ότι «θα ήθελε πολύ να κάνει το σίκουελ της ταινίας Barbie, αφού η πρώτη ταινία ενθουσίασε το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Ο ίδιος μιλώντας στο BBC, τόνισε πως ήδη έχουν κάνει ραντεβού με τη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουικ και το κλίμα ήταν πολυ θετικό.

Jenny.Gr

Οπότε, δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε ένα σίκουελ που σίγουρα θα έχει την ίδια τεράστια επιτυχία, αφού όλοι θα ήθελαν να δουν πως θα εξελιχτεί η ιστορία.

Στη διάρκεια των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στο γεγονός ότι τόσο η Γκέργουιγκ όσο και η Μάργκοτ Ρόμπι παραλείφθηκαν και δεν ήταν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α' Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα και αυτό ήταν κάτι που τους... πόνεσε πολύ.

Τέλος, αποκάλεσε την Γκέργουικ «οραματίστρια», καθώς και «μια από τις καλύτερες κινηματογραφίστριες που εργάζονται σήμερα». Θα συμφωνήσω μαζί του.

Η επιτυχία της Barbie

Μέχρι σήμερα, η ταινία έχει καταφέρει να αποφέρει 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Επίσης έχει κερδίσει συνολικά οκτώ υποψηφιότητες στην τελετή απονομής των Όσκαρ την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της Καλύτερης Ταινίας.

Jenny.Gr

Και εννοείται πως θα δω τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Μάρτη τα Όσκαρ, αφού ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ανέβει στη σκηνή και θα ερμηνεύσει το «I’m Just Ken», το οποίο είναι υποψήφιο για καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Και αμέσως μετά θα ανεβάσουμε θέματα με όλα όσα θα γίνουν τη μεγάλη βραδιά, τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω -ποιος δεν ζει άλλωστε για το backstage;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS