CELEBRITIES

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ για τον σκύλο συμπρωταγωνιστή του, Ukai: «Με συγκίνησε και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια υπέροχη ταινία»


JTeam

16 Μαρτίου 2024

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ για τον σκύλο συμπρωταγωνιστή του, Ukai: «Με συγκίνησε και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια υπέροχη ταινία»
Instagram
Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του ταινία, «Arthur the King»

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ σε πρόσφατη συνέντευξή του screenrant τόνισε ότι η νέα του ταινία που έχει τον τίτλο, «Arthur the King» αφορά σε έναν άνθρωπο που διακινδύνευσε ανιδιοτελώς αυτό που πίστευε ότι θα ήταν η κληρονομιά του για να σώσει ένα αξιαγάπητο πλάσμα.

Η ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Σουηδού αθλητή, Μίκαελ Λίντνορντ, «Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home» - Ο σκύλος που διέσχισε τη ζούγκλα για να βρει σπίτι- ακολουθεί τον Μάικλ Λάιτ, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας τετραμελούς ομάδας από τη Σουηδία, γνωστής ως Peak Performance, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγώνων Περιπέτειας.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αυτά τα υποδύονται οι: Σίμου Λίου, Νάταλι Εμάνουελ και Άλι Σουλιμάν.

Η υπόθεση της ταινίας

Ο αγώνας 10 ημερών που θα δεις στην ταινία περιελάμβανε πεζοπορία 435 μιλίων στη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά και τρέξιμο, αναρρίχηση, καγιάκ και ορεινή ποδηλασία.

Όταν ένας αδέσποτος σκύλος, ο Άρθουρ -τον... ερμηνεύει ο Ukai, που αποτελεί διασταύρωση αυστραλιανού ποιμενικού, μπόρντερ κόλεϊ και μπουβιέ- αρχίζει να ακολουθεί την ομάδα σε μεγάλες αποστάσεις σε ανώμαλο έδαφος, ο Λάιτ πρέπει να αποφασίσει αν η νίκη είναι πιο σημαντική από το να φροντίσει τον σκύλο.

«Ο στόχος του ήταν να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες περιπέτειας. Aποφασίζει όμως να τα εγκαταλείψει όλα για να σώσει αυτό το σκυλί που τον ακολούθησε. Με συγκίνησε και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια υπέροχη ταινία», δήλωσε ο ηθοποιός.

Και κατόπιν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, υποστηρίζοντας: «Απλώς προσπαθήσαμε να τα κάνουμε όλα όσο πιο αληθινά γινόταν. Βγήκαμε εκεί έξω, και τρέξαμε, κάναμε καγιάκ, ποδήλατο. Για να φτάσουμε σε κάθε τοποθεσία χρειάζονταν ώρες. Προσπαθήσαμε σκληρά, θεωρούσαμε ότι ο πόνος θα υποχωρούσε και η ταινία θα διαρκούσε για πάντα».

Να σε ενημερώσω πως ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο συμπρωταγωνιστής του εμφανίζονται σε βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από τη Lionsgate και την οργάνωση Best Friends Animal Society στο οποίο ενθάρρυνουν τους θεατές να υιοθετήσουν ένα σκυλί από καταφύγια αδέσποτων.

Τέλος, η ταινία «Arthur the King» προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 15 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.