CELEBRITIES

Η Κέλι Κλάρκσον μηνύει για δεύτερη φορά τον πρώην σύζυγό της -Αυτός είναι ο λόγος


JTeam

16 Μαρτίου 2024

Η Κέλι Κλάρκσον μηνύει για δεύτερη φορά τον πρώην σύζυγό της -Αυτός είναι ο λόγος
Instagram
Το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες

Η Κέλι Κλάρκσον και ο πρώην σύζυγός της, Μπράντον Μπλάκοστοκ φαίνεται πως θα συνεχίσουν να τα λένε στα δικαστήρια. Και τι εννοώ με αυτό;

Θυμάσαι που τέσσερις μήνες πριν, ένας επίτροπος εργασίας της Καλιφόρνιας είχε αποφανθεί ότι της χρωστούσε 2,6 εκατομμύρια δολάρια σε προηγούμενες προμήθειες επειδή είχε κατά πολύ ξεπεράσει τα νομικά του όρια ως μάνατζέρ της;

Ε, τώρα έχουμε και συνέχεια, αφού η ίδια κατέθεσε τη Δευτερά στο Λος Άντζελες μια σειρά από νέα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι προφανώς της χρωστάει ακόμα περισσότερα χρήματα, αφού παραβίαζε τους κρατικούς κανόνες εργασίας από το 2007.

Εκείνη τη χρονική στιγμή ο Μπλάκοστοκ είχε συνάψει μια προφορική συμφωνία με την «Starstruck Management», την εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του το 1988.

Επειδή λοιπόν η προηγούμενη απόφαση που εκδόθηκε τον Νοέμβριο έφτανε μόνο μέχρι το 2017, τα νέα έγγραφά της που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, κάνουν λόγο για: «Πλήρη και ολοκληρωμένη λογιστική καταγραφή από την Starstruck όλων των χρημάτων που έλαβε η Starstruck, άμεσα ή έμμεσα, σε σχέση με όλα τα συμβόλαια, την απασχόληση ή τις δεσμεύσεις που αφορούν με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές υπηρεσίες» - μέσα σε αυτά ανήκουν προμήθειες, κέρδη κτλ.

Πώς φτάσαμε ως εδώ

Ο Μπράντον Μπλάκστοκ ήταν μάνατζερ της Κέλι Κλάρκσον από το 2017 έως το 2020, την χρονιά δηλαδή που μετά από 7 χρόνια γάμου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Και λίγο μετά άρχισαν να συναντιούνται, όπως σου είπα και παραπάνω στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τον νόμο οι μάνατζερ μπορούνα να εξασφαλίσουν εργασία για καλλιτέχνες μόνο αν ενεργούν σε συνδυασμό με έναν αδειοδοτημένο πράκτορα.

Όσον αφορά στη δική τους περίπτωση υπήρξε παραβίαση του νόμου τέσσερις φορές, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.