CELEBRITIES

Σακίρα: Το hot video clip με τον πρωταγωνιστή του «Emily in Paris» μόλις κυκλοφόρησε


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Σακίρα: Το hot video clip με τον πρωταγωνιστή του «Emily in Paris» μόλις κυκλοφόρησε
Η Σακίρα κυκλοφόρησε το καινούργιο video clip της και οι σκηνές με τον πρωταγωνιστή του «Emily in Paris» τράβηξαν τα βλέμματα

Ανανεωμένη και άκρως αισθησιακή εμφανίζεται η Σακίρα στο video clip για το νέο τραγούδι της με την Cardi B «Punteria». Μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικά εικοσιτετράωρα στον αέρα, ωστόσο έχει ήδη κερδίσει το κοινό, με πολλές σκηνές να γίνονται viral. Ο λόγος; Οι σέξι σκηνές με τον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Emily in Paris», Λουσιέν Λαβίσκουντ, με τον οποίο θα συμφωνήσουμε ότι έχουν μία παραπάνω οικειότητα.

Η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ έρχονται πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του video clip, ενώ στο φινάλε είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα. Η συνύπαρξη της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό στο video clip έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της, με τα εγκωμιαστικά σχόλια στο διαδίκτυο να μην έχουν τέλος.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Punteria», η Λατίνα star προέβη σε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικά «κλικ» από τις hot στιγμές με τον Λαβίσκουντ και έλαβε πάνω από 1.000.000 likes.

«Έχεις καλό στόχο. Ξέρεις πού να με χτυπήσεις για να μείνω υποχωρητική. Έχεις το στυλ για να τραβήξεις την προσοχή μου. Μου ρίχνεις βέλη, πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά μου. Και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθώ. Είναι αδύνατο να σε αποφύγω», τραγουδάει, μεταξύ άλλων, η Σακίρα στο νέο κομμάτι της.

Η Σακίρα επέστρεψε με νέο άλμπουμ μετά από επτά χρόνια

Επτά χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της και η Σακίρα είναι ενθουσιασμένη με αυτή την επιστροφή. Η τραγουδίστρια, που η προσωπική ζωή της βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και του σχολιασμού τον τελευταίο χρόνο λόγω του διαζυγίου από τον Ζεράρ Πικέ και της απιστίας που προηγήθηκε, επέστρεψε δυναμικά και ο τίτλος του νέου άλμπουμ είναι «Las Mujeres Ya No Lloran».

Στην ανακοίνωση που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε σημειώσει για το νέο εγχείρημά της: «Το νέο μου άλμπουμ, που βγαίνει στις 22 Μαρτίου, είναι αυτό που δημιούργησα μαζί με όλους εσάς, και την αγέλη των λύκων που ήταν εδώ, μαζί μου σε κάθε βήμα. Η δημιουργία αυτού του αποτελέσματος ήταν μια αλχημική διαδικασία. Γράφοντας κάθε τραγούδι, ξαναέχτισα τον εαυτό μου. Τραγουδώντας τα τραγούδια, τα δάκρυά μου μεταμορφώθηκαν σε διαμάντια και η ευαλωτότητά μου, σε δύναμη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.