CELEBRITIES

Γκόλντι Χόουν: Ο γιος της, Όλιβερ, την κατηγορεί για παιδικό τραύμα - «Ένιωθα απροστάτευτος»


JTeam

26 Μαρτίου 2024

Γκόλντι Χόουν: Ο γιος της, Όλιβερ, την κατηγορεί για παιδικό τραύμα - «Ένιωθα απροστάτευτος»
Splash by Ideal Image
Ο Όλιβερ Χάντσον, γιος της Γκόλντι Χόουν και του Μπιλ Χάντσον, «πλήρωσε» το τίμημα της διασημότητας των γονιών του

Ο Όλιβερ Χάντσον γύρισε τον χρόνο πίσω στην παιδική ηλικία του και εξέφρασε τα παράπονά του για τη μητέρα του και διάσημη ηθοποιό, Γκόλντι Χόουν, αναφέροντας πως ο τρόπος ζωής και οι επιλογές που έκανε τού δημιούργησαν τραύμα. Δεν είναι η πρώτη φορά, που παιδιά μεγάλων αστέρων του πλανήτη «κατακεραυνώνουν» τους γονείς τους, υποστηρίζοντας πως τέθηκαν σε δεύτερη μοίρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

Ο 47χρονος ηθοποιός του «Scream Queens» εξομολογήθηκε στο πλαίσιο του podcast Sibling Rivalry, πως η Γκόλντι Χόουν παρά το γεγονός ότι ήταν μια πολύ καλή μητέρα, υπήρξαν φορές που ένιωθε να τον παραμελεί και να μην ασχολείται μαζί του, γεγονός που τον τραυμάτισε ψυχικά.

Ο Όλιβερ Χάντσον αποκαλύπτει τα παράπονα από τη μητέρα του, Γκόλντι Χόουν

«Μερικές φορές ένιωθα απροστάτευτος. Απασχολούταν συνεχώς με τη δουλειά ή με τους καινούργιους συντρόφους της και δεν μου άρεσε. Ζούσε τη ζωή της, αλλά ήταν εκπληκτική μητέρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη ως παιδί, που δεν μεγάλωσε μαζί με τον πατέρα του, και χρειαζόταν τη μητέρα του να είναι παρούσα. Κάποιες φορές δεν ήταν εκεί, ενώ έβγαινε με τον πατέρα μου, που επίσης δεν ήταν εκεί», εξομολογήθηκε ο Όλιβερ Χάντσον.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν δημιουργηθεί μέσα του από τη στάση της μητέρας του, ο Όλιβερ Χάντσον παρακολούθησε ειδικό σεμινάριο - κι όχι αδίκως θα λέγαμε εμείς - προκειμένου να διαχειριστεί τα αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς και σκέψης.

Κάπως έτσι, λοιπόν, κατάφερε να βγει από τον λαβύρινθο που ήταν χαμένος για χρόνια λόγω της συμπεριφοράς της μητέρας του και να κοιτάξει από διαφορετική οπτική γωνία όσα συνέβησαν στην παιδική ηλικία του.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

«Η συγχώρεση και η συμπόνια που νιώθεις απέναντί ​​τους στο τέλος αυτής της διαδικασίας είναι απίστευτη γιατί τότε συνειδητοποιείς ότι επαναλαμβάνουν απλώς αυτά που πέρασαν με τους γονείς τους», κατέληξε ο ηθοποιός μετά την εσωτερική αναζήτηση που προέβη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.