CELEBRITIES

Duffy: Το inspirational βίντεο που ανέβασε στα social media, 4 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Duffy: Το inspirational βίντεο που ανέβασε στα social media, 4 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
SPLASH via Ideal Image
«Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Με πολλή αγάπη, Duffy», έγραψε στη λεζάντα του post

Ένα συμβολικό βίντεο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Duffy, τέσσερα χρόνια μετά την αποκάλυψή της ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια της επιτυχίας «Mercy», εγκατέλειψε την καριέρα της στο τραγούδι, μετά τη φρικτή εμπειρία που έζησε πριν χρόνια, και για την οποία μίλησε δημόσια για πρώτη φορά το 2020.

Τώρα, επέστρεψε στα socia media, ανεβάζοντας ένα inspirational βίντεο, ο αφηγητής του οποίου αναφέρεται στην ευτυχία. «Η ευτυχία δεν είχε ποτέ να κάνει με τη δουλειά σου, το πτυχίο σου ή τη σχέση σου. Η ευτυχία δεν είχε ποτέ να κάνει με το να ακολουθήσεις τα βήματα όλων εκείνων που ήρθαν πριν από σένα- δεν είχε ποτέ να κάνει με το να είσαι σαν τους άλλους. Μια μέρα, θα το καταλάβεις, ότι η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με την ανακάλυψη, την ελπίδα, το να ακούτε την καρδιά σας και να την ακολουθείτε όπου αυτή επέλεγε να πάει», ακούμε στο βίντεο.

«Η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με το να είσαι πιο ευγενικός με τον εαυτό σου- είχε πάντα να αγκαλιάζεις το άτομο που γινόσουν. Μια μέρα, θα καταλάβετε ότι η ευτυχία είχε πάντα να κάνει με το να μάθετε να ζείτε με τον εαυτό σας, ότι η ευτυχία σας δεν ήταν ποτέ στα χέρια των άλλων. Μια μέρα θα συνειδητοποιήσεις ότι η αληθινή ευτυχία έρχεται από μέσα σου και ότι δεν μπορούν να την καθορίσουν εξωτερικοί παράγοντες. Πάντα αφορούσε εσένα. Πάντα αφορούσε εσένα». Στη λεζάντα του βίντεο, η Duffy, έγραψε, απευθυνόμενη στους followers της: «Κάτι μικρό για να κινητοποιήσει την καρδιά τη Δευτέρα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Με πολλή αγάπη, Duffy».

Πριν από τέσσερα χρόνια, μέσα από ένα μεγάλο post στο Instagram, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τη βίασαν, τη νάρκωσαν και πως την κράτησαν αιχμάλωτη για αρκετές μέρες κατά την περασμένη δεκαετία. «Ήταν τα γενέθλιά μου. Με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο, με νάρκωναν επί τέσσερις εβδομάδες και ταξίδεψα σε μια ξένη χώρα. Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο και ανέκτησα τις αισθήσεις μου ενώ βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος εν κινήσει. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη», είχε πει, μεταξύ άλλων.

«Μπορείτε να φανταστείτε μόνο, τις αμέτρητες φορές που σκέφτηκα να γράψω τα παρακάτω. Τον τρόπο που θα τα έγραφα, πώς θα ένιωθα μετά. Δεν είμαι ακριβώς σίγουρη εάν αυτή είναι η σωστή στιγμή και τι είναι αυτό που με βοηθάει στο να μιλήσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πολλοί από εσάς θα αναρωτιούνται τι μου συνέβη, που εξαφανίστηκα και γιατί», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.