CELEBRITIES

Η Κέιτι Χολμς φόρεσε την απόλυτη καπαρντίνα της φετινής άνοιξης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Μαρτίου 2024

Η Κέιτι Χολμς φόρεσε την απόλυτη καπαρντίνα της φετινής άνοιξης
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός Κέιτι Χολμς φωτογραφήθηκε με την πιο updated καπαρντίνα της σεζόν

Η περσινή επέλαση του Y2K trend έχει αφήσει εμφανή τα σημάδια του στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας με καλύτερο παράδειγμα την επανεμφάνιση της τζιν καπαρντίνας ή του τζιν παλτό, αν προτιμάς. Η αλήθεια είναι πως σε ένα look το τζιν ποτέ δεν είναι αρκετό και το total denim καλά κρατεί, οπότε η τζιν καπαρντίνα αποτελεί το πιο hot πανωφόρι αυτή την άνοιξη και η Κέιτι Χολμς το γνωρίζει πολύ καλά.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η ηθοποιός και fashion icon -χάρη στην ταλαντούχα στιλίστριά της- εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης ανέμελη και επιμελώς ατημέλητη με ένα εξαιρετικό minimal look. Φυσικά το κομμάτι που ξεχώριζε και έκανε το σύνολο cool και updated ήταν η τζιν καπαρντίνα της από τον οίκο μόδας Chloé. Αυτός ήταν και ο σκοπός βέβαια, το να ξεχωρίσει το πανωφόρι, αφού όλο το υπόλοιπο look ήταν ποιοτικά βασικά μαύρα κομμάτια, συνδυασμένα για να δίνουν «χώρο» στο πανωφόρι. Η oversized τσάντα και τα mary janes ήταν επίσης δύο κομμάτια που έκαναν το σύνολο πιο νεανικό. Μπράβο Κέιτι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.