CELEBRITIES

Ο Γουίλ Σμιθ, μετά τα 50, συνειδητοποίησε ότι «τα χρήματα δεν μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο»


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Ο Γουίλ Σμιθ, μετά τα 50, συνειδητοποίησε ότι «τα χρήματα δεν μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο»
SPLASH via Ideal Image
Γουίλ Σμιθ, σε καταλαβαίνουμε 

Η σχέση που έχει κάθε άνθρωπος με τα χρήματα, είναι τελείως διαφορετική. Να, πάρε παράδειγμα τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος σε νέα συνέντευξή του αποκάλυψε πως κάπου στα 50 συνειδητοποίησε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Μιλώντας στο Complex, ο ηθοποιός είπε αρχικά ότι, βρίσκεται σε αυτή τη φάση της καριέρας του που αποφεύγει να μιλάει ή να σκέφτεται για τα οικονομικά του. Και τον καταλαβαίνουμε, κι εμείς στην ίδια φάση βρισκόμαστε.

Κατά τη διάρκεια συζήτησής του με τον δημοσιογράφο, ο Γουίλ Σμιθ γέλασε με μια ερώτηση σχετικά με το net worth του, που φτάνει περίπου στα 350 εκατομμύρια δολάρια. «Δεν ξέρω καν, φίλε. Δεν συζητάω τέτοια πράγματα», ήταν η απάντησή του. Ο ίδιος, τόνισε πως βρίσκεται – από οικονομικής άποψης, σε φάση «μείωσης», σημειώνοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που «είχε χρήματα, έχασε χρήματα, και μετά τα ξανά είχε, περισσότερα από ό,τι φανταζόσουν ποτέ». «Το πρώτο μισό της ζωής μου, μάζευα, μάζευα, μάζευα. Το δεύτερο μισό, απ’ ότι φαίνεται, θα είναι να δίνω, να δίνω, να δίνω».

Στη συνέχεια, ο Γουίλ Σμιθ μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο ότι κάπου, γύρω στα 50, κάτι αλλάζει σχετικά με το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τα χρήματα. «Απλά συνειδητοποιείς ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο», είπε ο Γουίλ Σμιθ - με net worth στα $350 εκατομμύρια. «Όταν έχεις αγοράσει ό,τι θέλεις και δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα άλλο στη γη που να θέλεις να αγοράσεις, εύχομαι να ήταν αυτό ένα δώρο που θα μπορούσε να έχει ο καθένας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει η ύλη για να σε ικανοποιήσει. Βρίσκομαι σε εκείνη τη φάση της ζωής μου που μπορεί πραγματικά να είναι τρομακτική. Όταν συνειδητοποιείς ότι χωρίς σχέση, χωρίς χρήματα, χωρίς παιδιά δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα που να μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο».

Για τον Γουίλ Σμιθ, η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση. «Αυτή η ευτυχία είναι εσωτερική, ολομέτωπη επαφή με τον σκοτεινό ιππότη της ψυχής σου και συμφιλιώνεσαι με το ότι πρέπει να κάνεις ευτυχία εδώ μέσα», συνέχισε. «Πρέπει να γίνεις ευτυχισμένος εδώ μέσα χωρίς τίποτα από αυτά τα πράγματα. Πρέπει να φέρεις την ευτυχία στους ανθρώπους που αγαπάς».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.