CELEBRITIES

Ο Diddy επέστρεψε στο Instagram με φωτογραφίες της κόρης του - Απενεργοποίησε τα σχόλια


JTeam

1 Απριλίου 2024

Ο Diddy επέστρεψε στο Instagram με φωτογραφίες της κόρης του - Απενεργοποίησε τα σχόλια
Splash by Ideal Image
Ο Diddy επέστρεψε στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της μικρότερης κόρης του

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί ο Diddy τους τελευταίους μήνες, καθώς κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα και έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία, που περιλαμβάνει τις μαρτυρίες τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, ενώ καθημερινά νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με αφορμή το Πάσχα των καθολικών, ο 54χρονος ράπερ μοιράστηκε με τους 20 εκατομμύρια followers του μερικές φωτογραφίες της μικρότερης κόρης του, της Λαβ, όπως ονομάζεται, και έστειλε τις ευχές του για «καλό Πάσχα». «Καλό Πάσχα από τη Λαβ», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Στις εν λόγω φωτογραφίες, η Λαβ ποζάρει με φλοράλ και ροζ σύνολα σε διάφορα «κλικ», που φρόντισε να συγκεντρώσει ο πατέρας της.

Να σημειωθεί πως ο Diddy απενεργοποίησε τα σχόλια από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στερώντας έτσι τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να γράψει κάτι κάτω από την ανάρτησή του. Αυτή η κίνηση προφανώς και σχετίζεται με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, διότι μεγάλη είναι η μερίδα των ανθρώπων που βρίσκεται «απέναντί» του.

Diddy: Η απάντηση του δικηγόρου του για την έφοδο στο σπίτι του

Η συγκεκριμένη ανάρτηση κοινοποιήθηκε από τον Diddy μετά τις εισβολές που έγιναν σε δύο ακίνητά του από τις αρχές ώστε να διερευνηθούν. Ο δικηγόρος του, Άρον Ντάιερ, έκανε μια δήλωση στο People, λέγοντας:

«Υπήρξε μια κατάφωρη κατάχρηση δύναμης, καθώς εκτελέστηκαν εντάλματα έρευνας στις κατοικίες του Κομπς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την υπερβολική επίδειξη δύναμης και εχθρότητας που επιδεικνύουν οι αρχές ή για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν τα παιδιά και οι υπάλληλοί του», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του ράπερ.

Και συμπλήρωσε: «Αυτή η άνευ προηγουμένου ενέδρα - σε συνδυασμό με μια προηγμένη, συντονισμένη παρουσία στα μέσα ενημέρωσης - οδηγεί σε μια πρόωρη βιασύνη για την κρίση του κύριου Κομπς και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κυνήγι μαγισσών που βασίζεται σε άδικες κατηγορίες που διατυπώνονται σε αστικές αγωγές».

«Δεν έχει διαπιστωθεί ποινική ή αστική ευθύνη με κανέναν από αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο Κομπς είναι αθώος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε μέρα για να αποκαταστήσει το όνομά του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.