CELEBRITIES

Η Κίρστεν Ντανστ ακυρώνει το εμβληματικό φιλί στον Spider-Μan - «Δεν ήταν και τόσο σέξι»


JTeam

1 Απριλίου 2024

Η Κίρστεν Ντανστ ακυρώνει το εμβληματικό φιλί στον Spider-Μan - «Δεν ήταν και τόσο σέξι»
Splash by Ideal Image
Η Κίρστεν Ντάνστ αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια πίσω από το iconic φιλί της με τον Τόμπι Μαγκουάιρ στον Spider-Man

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η Κίρστεν Ντανστ, μιλώντας για ένα από τα πιο εμβληματικά φιλιά στην ιστορία του κινηματογράφου, αυτό που αντάλλαξε με τον Τόμπι Μαγκουάιρ για τις ανάγκες της ταινίας του Spider-Man.

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που γυρίστηκε η σκηνή των δύο ηθοποιών, κατά την οποία έπρεπε να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς κι ενώ εκείνος ήταν κρεμασμένος ανάποδα, όμως κανείς δεν την ξεχνάει. Παρά το υπερθέαμα που είδαμε εμείς στις οθόνες μας, ο τρόπος που αυτή γυρίστηκε όχι μόνο δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές.

Η Κίρστεν Ντανστ αποκαλύπτει όσα έγιναν στα γυρίσματα για τον Spider-Man

Kαλεσμένη στο «The Jonathan Ross Show» η Κίρστεν Ντανστ ρωτήθηκε για το περιβόητο φιλί της με τον Τόμπι Μαγκουάιρ και περιέγραψε τις οδηγίες που είχε λάβει από τον σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο κινηματογραφικό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πως της έδωσε ένα βιβλίο με διάσημα φιλιά για να πάρει έμπνευση, εξηγώντας της, παράλληλα, πως το αποτέλεσμα επιθυμεί να είναι εκπληκτικό.

Δυστυχώς για εκείνη και τον Τόμπι Μαγκουάιρ, τα στοιχεία που έκαναν το φιλί τόσο αξέχαστο το έκαναν επίσης «κάπως άθλιο» για αυτούς. «Είχε καταρρακτώδη βροχή, είχε παγωνιά, ο Τόμπι δεν μπορούσε να αναπνεύσει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. Παράλληλα, η Κίρστεν Ντανστ ανέφερε ότι αισθάνεται τυχερή για αυτή τη στιγμή στην καριέρα της. «Είναι ωραίο να είσαι μέρος σε τέτοια πράγματα», τόνισε.

Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που οι ήρωες του Spider-Man έχουν κληθεί να απαντήσουν για το φιλί που αντάλλαξαν με φόντο την έντονη βροχή. Ο Τόμπι Μαγκουάιρ είχε χαρακτηριστικά δηλώσει: «Κρεμόμουν ανάποδα, ήταν περίπου πέντε το πρωί, βροχή έπεφτε πάνω ή κάτω από τη μύτη μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Όσο εντυπωσιακό κι αν φαινόταν αυτό το φιλί στη μεγάλη οθόνη, τόσο ο ηθοποιός επέμεινε στις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην προσπάθεια να βγάλουν τη σκηνή, όπως ακριβώς επιθυμούσε ο σκηνοθέτης. «Ήταν ενδιαφέρον και είχε πολλές προκλήσεις», σχολίασε ο Τόμπι Μαγκουάιρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.