CELEBRITIES

Σερ: «Με εγκατέλειψαν οι δισκογραφικές, δεν μπορούσα να βρω δουλειά» - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στην καριέρα της


JTeam

2 Απριλίου 2024

Σερ: «Με εγκατέλειψαν οι δισκογραφικές, δεν μπορούσα να βρω δουλειά» - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στην καριέρα της
Splash by Ideal Image
Η Σερ σε μια σπάνια εξομολόγηση για τα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της, όμως κατάφερε να ξεπεράσει

Η βασίλισσα της μουσικής, Σερ, τιμήθηκε με το «Iconic Award» στη σκηνή του Dolby Theatre κατά τη διάρκεια των iHeartRadio Music Awards. Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα βραβεύτηκε για τη συνεισφορά της στη μουσική και την επιτυχημένη πορεία της, που μετρά δεκαετίες.

Συγκινημένη και χαρούμενη, η Σερ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε με ειλικρίνεια για την καριέρα της, δίνοντας φως σε άγνωστα γεγονότα. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν ήταν όλα πάντα ρόδινα και πως κατά τη διάρκεια της πορείας της ήρθε αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια, τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει, αντλώντας δύναμη από το όνειρό της.

«Πρώτα απ' όλα, αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη και τυχερή με αυτό το βραβείο και αισθάνομαι τυχερή που έχω ανθρώπους που έχουν μείνει μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια της Σερ κατά την ομιλία της.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια η Σερ ποτέ δεν είχε αναφερθεί δημόσια στις δυσκολίες που πέρασε, ωστόσο αυτή τη χρονική στιγμή, που τιμήθηκε με ένα ξεχωριστό βραβείο - αποφάσισε να το κάνει και να στείλει το μήνυμά της σε όλους όσοι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

«Συνήθως δεν μιλάω γι' αυτό, αλλά έχω πέσει κάτω τόσες πολλές φορές που δεν μπορείτε να το πιστέψετε. Με έχουν εγκαταλείψει οι δισκογραφικές μου εταιρείες και δεν μπορούσα να βρω δουλειά...έλεγαν: "Ω, έχει ξεπεραστεί τελείως". Αλλά ποτέ δεν άφησα το όνειρό μου. Να έχετε ένα όνειρο και να μην το εγκαταλείπετε ό,τι κι αν συμβεί. Αν έχετε ένα όνειρο και επιμείνετε σε αυτό, θα έχετε μια υπέροχη ζωή και κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η Σερ.

Η Μέριλ Στριπ μιλάει για τη Σερ

Ο άνθρωπος που προλόγισε τη Σερ ήταν η Μέριλ Στριπ, συμπρωταγωνίστριά της στη δραματική ταινία «Silkwood» του 1983, η οποία τόνισε πως η τραγουδίστρια αποτελεί τη μοναδική καλλιτέχνιδα που είδε τραγούδι της να παραμένει στην πρώτη θέση των charts του Billboard για επτά συνεχόμενες δεκαετίες.

«Όταν σκέφτομαι την Σερ, σκέφτομαι τη γιγαντιαία καρδιά της, πόσο ανοιχτή είναι, πόσο ταλαιπωρημένη, πόσο δυνατή και πώς ηγείται με την καρδιά της σε ό,τι κάνει. Στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στο ντύσιμό της. Απλά τα δίνει όλα και αυτό της έχει φέρει πολλά βραβεία κύρους. Επίσης την ώθησε να εργαστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και για πολλούς άλλους σκοπούς», ανέφερε η Μέριλ Στριπ.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.