CELEBRITIES

«Η εκδίκηση της Ξανθιάς»: Η εμβληματική ταινία γίνεται σειρά


JTeam

7 Απριλίου 2024

«Η εκδίκηση της Ξανθιάς»: Η εμβληματική ταινία γίνεται σειρά
Ποιος ο ρόλος της Ρις Γουίδερσπουν;

«Η εκδίκηση της Ξανθιάς», η ταινία που έσπασε ταμεία και συζητήθηκε όσο λίγες, με πρωταγωνίστρια την Ρις Γουίδερσπουν -την απογείωσε πραγματικά- πρόκειται να γίνει σειρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την είδηση αυτή αποκάλυψε το Deadline, τονίζοντας πως την παραγωγή θα την αναλάβει το Amazon Prime Video.

Jenny.Gr

Επίσης το σενάριο θα υπογράψουν οι Τζος Σβαρτς και η Στέφανι Σάβατζ, οι οποίοι επίσης θα έχουν και το ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών.

Η Ρις Γουίδερσπουν θα βρίσκεται και εκείνη στο τιμόνι της παραγωγής μέσω της εταιρείας, «Hello Sunshine», την οποία και διευθύνει.

Δες το τρείλερ της πρώτης ταινίας:

Η υπόθεση της ταινίας

Αν δεν θυμάσαι -δεν το πιστεύω, αλλά οκ- κεντρικό πρόσωπο της ταινίας ήταν η Elle Woods, μια ξανθιά και φαινομενικά αφελής ηρωίδα, η οποία είχε καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της από τον φιλόδοξο μνηστήρα της σπουδάζοντας στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Η πρώτη ταινία με τίτλο, «Η εκδίκηση της Ξανθιάς» -ναι, υπάρχουν δύο- κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2001 και σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office, με τα έσοδα να ξεπερνούν τα 140 εκατ. δολάρια.

Ακολούθησε η δεύτερη το «Legally Blonde 2: Red, White, and Blonde» το 2003 και η spinoff ταινία το 2009 όπου η Γουίδερσπουν ήταν παραγωγός.

Επίσης ένα θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στην πρώτη ταινία έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ στη σκηνή του «Palace Theatre» το 2007, λαμβάνοντας πολλές υποψηφιότητες για Tony.

Δες μια κορυφαία σκηνή από τη δεύτερη ταινία:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.