CELEBRITIES

Η εγκυμονούσα Χίλαρι Νταφ παραδέχεται: «Το να έχεις τέσσερα παιδιά είναι τρελή επιλογή»


JTeam

8 Απριλίου 2024

Η εγκυμονούσα Χίλαρι Νταφ παραδέχεται: «Το να έχεις τέσσερα παιδιά είναι τρελή επιλογή»
Splash by Ideal Image
Η Χίλαρι Νταφ σε μια εξομολόγηση για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Η Χίλαρι Νταφ και ο Μάθιου Κόμα θα αποκτήσουν το τρίτο παιδί τους - τέταρτο για την τραγουδίστρια - σε λίγες εβδομάδες, αφού εκείνη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Την ανακοίνωση είχε κάνει η ίδια τον περασμένο Δεκέμβριο, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χίλαρι Νταφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη κοιλιά της. Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο σαλόνι τους, με την τραγουδίστρια να μιλάει για την τρέχουσα περίοδο της ζωής της.

«Τα τέσσερα παιδιά είναι πραγματικά τρελή επιλογή», έγραψε αρχικά η Χίλαρι Νταφ στη δημοσίευσή της και στη συνέχεια ευχαρίστησε δημόσια τον Μάθιου Κόμα για την υποστήριξη και τη βοήθειά του αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Χίλαρι Νταφ στον σύζυγό της, Μάθιου Κόμα

«Πήγες στην αγορά των αγροτών με τα παιδιά, μετά από 4 συνεχόμενα βράδια με show και ξενύχτια, ώστε να κοιμηθώ λίγο εγώ και να μην ακούω συνέχεια “μαμά, μαμά, μαμά”. Απλά να ξέρεις ότι αυτό λειτουργεί μόνο χάρη σε σένα», εξομολογήθηκε η Χίλαρι Νταφ για τον σύζυγό της.

Ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Γιατί μπορώ να κοιμάμαι τη μέρα τόσο πολύ κι όχι τη νύχτα στην εγκυμοσύνη».

Να σημειωθεί πως η Χίλαρι Νταφ και ο Μάθιου Κόμα έχουν ήδη δύο κόρες, ενώ η τραγουδίστρια έχει κι έναν μεγαλύτερο γιο από τον πρώην σύζυγό της. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 σε μια τελετή με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

Τον περασμένο Αύγουστο, η Χίλαρι Νταφ είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε με τη ζυγαριά στο παρελθόν και τη σκληρή κριτική που είχε δεχτεί για το σώμα της. Η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί πως πλέον αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής κι όχι skinny, ώστε να αποτελεί ένα σωστό παράδειγμα για τις κόρες της.

«Βλέπω τα memes από εκείνη την εποχή. Κάποιες φορές μου φαίνεται αστείο και κάποιες άλλες βλέπω τις εικόνες και σχεδόν με πονά, όταν θυμάμαι τι πέρασε εκείνο το κορίτσι. Τα Μέσα ήταν πολύ σκληρά μαζί μου. Όσο μεγαλώνω, χαίρομαι περισσότερο με το πώς δείχνω. Με ενδιαφέρει να είμαι υγιής και να νιώθω άνετα με τα ρούχα μου, και όχι να είμαι μικροσκοπική. Η μητρότητα επίσης με βοήθησε να κατανοήσω το σώμα μου. Όταν έχεις κόρες, είναι ακόμα πιο σημαντικό να είσαι προσεκτικός με το πώς μιλάς για την εικόνα σου μπροστά τους», είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.