CELEBRITIES

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αγχωμένος με το ενδεχόμενο να γίνει Βασιλιάς, ενώ Κάρολος και Κέιτ μάχονται με τον καρκίνο


JTeam

9 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αγχωμένος με το ενδεχόμενο να γίνει  Βασιλιάς, ενώ Κάρολος και Κέιτ μάχονται με τον καρκίνο
Splash by Ideal Image
Σε μεγάλο στρες βρίσκεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με το σενάριο να αναλάβει τον ρόλο του Βασιλιά τόσο σύντομα -αναφέρουν πηγές του παλατιού

Ο Βασιλιάς Κάρολος, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα από το παλάτι, δίνει μάχη με τον καρκίνο και αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποστασιοποιηθεί από τις υποχρεώσεις του τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος, αφού η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, διαγνώστηκε κι εκείνη με καρκίνο.

Οι θεράποντες γιατροί συμβούλεψαν τον Βασιλιά Κάρολο να εστιάσει όλη την προσοχή του στην αγωγή που ακολουθεί και να ξεκουράζεται, προκειμένου ο οργανισμός του να είναι όσο πιο δυνατός γίνεται. Ο ίδιος, αν και τον στενοχωρεί η απουσία του από το πόστο του, τηρεί τις οδηγίες τους για το καλό της υγείας του.

Jenny.Gr
Splash News

Μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όμως, έχει μείνει και η Κέιτ Μίντλετον, η οποία μοιράστηκε δημοσίως τη μάχη της με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μετά από μια σειρά από λάθη, εξομολογήθηκε το πρόβλημα που περνάει με την υγεία της, χωρίς φυσικά να μπει σε προσωπικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του παλατιού, η Κέιτ Μίντλετον θα γυρνούσε στις υποχρεώσεις της μετά το καθολικό Πάσχα, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Το ζευγάρι, πέρα από το θέμα υγείας της Κέιτ Μίντλετον, έχει να αντιμετωπίσει κι όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχει λάβει τους τελευταίους μήνες, καθώς η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με δημοσιογράφο των New York Times, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αγχώνονται πολύ σκεπτόμενοι το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι κακό στον Βασιλιά Κάρολο και να κληθεί να αναλάβει τον θρόνο εκείνος.

Jenny.Gr
@stylecaster

«Η σχεδόν ταυτόχρονη είδηση ​​του καρκίνου του Καρόλου έφερε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ σε δύσκολη θέση σχετικά με την άνοδο στον θρόνο, ακριβώς τη στιγμή που ήλπιζαν για πολλά χρόνια να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η προοπτική τους δημιουργεί έντονο άγχος», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη στάση τους απέναντι στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι μπορεί σε πρακτικό επίπεδο να έχουν κόψει τους δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια, όμως σε θεωρητικό πάντα θα συνδέονται.

Jenny.Gr

Αυτή τη χρονική περίοδο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή την τεράστια πίεση που συνοδεύει τη διαδοχή ενός θρόνου, καθώς προτεραιότητά τους αποτελεί αφενός η υγεία της πριγκίπισσας και αφετέρου η ηρεμία και η ασφάλεια των τριών παιδιών τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.