CELEBRITIES

Ο Όλιβερ Χάντσον παραδέχτηκε πως ήταν άπιστος πριν τον γάμο του: «Της τα είπα όλα, γιατί δεν μπορούσα να ζήσω με αυτό το βάρος»


JTeam

10 Απριλίου 2024

Ο Όλιβερ Χάντσον παραδέχτηκε πως ήταν άπιστος πριν τον γάμο του: «Της τα είπα όλα, γιατί δεν μπορούσα να ζήσω με αυτό το βάρος»
Splash by Ideal Image
Ο Όλιβερ Χάντσον σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για την προσωπική ζωή του και τις απιστίες του στην Έριν Μπάρτλετ

Ο Όλιβερ Χάντσον γύρισε τον χρόνο πίσω και περιέγραψε μια περίεργη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, στην οποία κυριαρχούσε ο παρορμητισμός και η τρέλα, όπως εξομολογήθηκε. Ο γνωστός ηθοποιός, γιος της Γκόλντι Χόουν, μίλησε συγκεκριμένα για την προσωπική ζωή του, λέγοντας πως πριν τον γάμο του με τη σύζυγό του, Έριν Μπάρτλετ, υπήρξε άπιστος.

Μπορεί η ίδια, επίσης ηθοποιός, να μην κατάλαβε τις πράξεις του συζύγου της, όμως εκείνος θέλησε να είναι ειλικρινής, αρχικά με τον εαυτό του και μετέπειτα με την ίδια, και έτσι της αποκάλυψε ότι την έχει απατήσει. Αν και ήταν μια δύσκολη απόφαση, όπως λέει, δεν μπορούσε να ζει άλλο με αυτό το βάρος, ειδικά σκεπτόμενος το ενδεχόμενο ότι θα παντρεύονταν και θα δημιουργούσαν τη δική τους οικογένεια.

«Όταν αρραβωνιάστηκα, κάτι μου συνέβη ψυχολογικά κι άλλαξα συμπεριφορά. Ήμουν άπιστος, ήμουν τρελός», εξομολογήθηκε ο Όλιβερ Χάντσον στο podcast της αδερφής του Κέιτ Χάντσον, «Sibling Revelry». «Δεν με έπιασε ποτέ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο πλαίσιο των προσωπικών αποκαλύψεων.

Ωστόσο, η συνείδησή του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να έχει αυτή τη συμπεριφορά κι όχι μόνο βρήκε ξανά τον «παλιό» εαυτό του, αλλά τα είπε όλα στη σύζυγό του. «Της είπα τα πάντα, διότι δεν μπορούσα να ζήσω με αυτό το βάρος. Δεν μπορούσα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, έχοντας αυτό το μυστικό», δήλωσε.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Αναφερόμενος στο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε τότε, τόνισε πόσο τον βοήθησε η σύζυγός του, χαρακτηρίζοντάς τη, μάλιστα, «καταπληκτική γυναίκα», ενώ επισήμανε πως και η μητέρα του, Γκόλντι Χόουν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του. «Όταν πρόκειται να εξετάσουμε μια ολόκληρη σχέση κι όχι μόνο μια συγκεκριμένη δράση, ακόμα κι αν φαίνεται ακραίο, ας κοιτάξουμε πιο βαθιά κι ας εστιάσουμε στο “γιατί” κι όχι στην ίδια την πράξη. Ας δούμε ολόκληρο το άτομο κι όχι μόνο μια στιγμή της ζωής του», σημείωσε ο Όλιβερ Χάντσον, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

«Περνούσα ό,τι περνούσα, όμως καταφέραμε να κάνουμε μια θεραπεία και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Ειλικρινά, αν δεν συνέβαινε αυτό, δεν ξέρω τι είδους άνθρωπος θα ήμουν σήμερα. Άρα το μετανιώνω; Όχι, υποθέτω ότι όχι. Μετανιώνω που προκάλεσα πόνο. Δεν θέλω να προκαλώ οποιοσδήποτε πονάει», εξομολογήθηκε ακόμα ο ηθοποιός για τη συμπεριφορά του εκείνη την περίοδο.

Και κατέληξε: «Η λύπη είναι ενδιαφέρουσα λέξη. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω πολλές τύψεις. Ήταν μια επιλογή που έκανα, είτε ήταν θετική είτε αρνητική. Έχω κάνει κάποιες φρικτές επιλογές στη ζωή μου γενικά. Θα νόμιζες ότι μετάνιωσα που το έκανα, αλλά δεν ξέρω ποιος θα ήμουν αν δεν έκανα αυτή την επιλογή».

Ο Όλιβερ Χάντσον και η Έριν Μπάρτλετ αρραβωνιάστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν το 2006. Έπειτα, απέκτησαν τα τρία παιδιά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.