CELEBRITIES

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ διέγραψε τις φωτογραφίες από τη νοσηλεία της - Πέπλο μυστηρίου γύρω από την υγεία της


JTeam

11 Απριλίου 2024

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ διέγραψε τις φωτογραφίες από τη νοσηλεία της - Πέπλο μυστηρίου γύρω από την υγεία της
Splash by Ideal Image
Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ γνωστοποίησε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο στις αρχές Μαρτίου χωρίς, όμως, να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας της

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ανησύχησε πολύ τους θαυμαστές, όταν στις 11 Μαρτίου - ανήμερα της γιορτής της μητέρας στη Βρετανία - δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το δωμάτιο ενός νοσοκομείο. Η ηθοποιός απέφυγε να μοιραστεί δημόσια την οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υγεία της, διότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα.

Αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση της Κέιτ Μπεκινσεϊλ από το νοσοκομείο, αφού μέσα στον μήνα κοινοποίησε κι άλλα στιγμιότυπα από το κρεβάτι της, χωρίς ουδέποτε να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Ανήμερα του καθολικού Πάσχα (31/3), η ηθοποιός έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς φίλους της από το νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Jenny.Gr
Instagram/@katebeckinsale

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή είναι η μητέρα της, η οποία παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει δικά της προβλήματα υγείας, στηρίζει την κόρη της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Να σημειωθεί, πως στις αρχές του χρόνου μαμά και κόρη ήρθαν αντιμέτωπες με ένα θλιβερό γεγονός, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πατριός της ηθοποιού, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον καρκίνο.

Τις τελευταίες ώρες, τα ξένα Μέσα μεταφέρουν πως η Κέιτ Μπέκινσεϊλ διέγραψε από τον λογαριασμό της στο Instagram όλα τα post που είχαν σχέση με τη νοσηλεία της, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Εδώ και έναν μήνα, η ηθοποιός αποφεύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις των fans της για την υγεία της, αφήνοντας έτσι ένα πέπλο μυστηρίου να αιωρείται.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσεις πως όντως έχουν διαγραφεί οι τελευταίες αναρτήσεις της, εκτός από αυτή που αναφέρεται στον θάνατο του πατριού της. Η αμέσως προηγούμενη είχε δημοσιευτεί τον Ιανουάριο του 2024.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί η Κέιτ Μπέκινσεϊλ προέβη σε αυτή την κίνηση, ωστόσο οι θαυμαστές της εύχονται να αναρρώσει πλήρως και να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την περιπέτεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.