CELEBRITIES

Ο Έμινεμ γιορτάζει 16 χρόνια χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά: «Μεγάλη απόφαση αυτή που πήρες αδερφέ»


JTeam

22 Απριλίου 2024

Ο Έμινεμ γιορτάζει 16 χρόνια χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά: «Μεγάλη απόφαση αυτή που πήρες αδερφέ»
Splash by Ideal Image
Ο Έμινεμ γιορτάζει 16 χρόνια νηφαλιότητας

Μπορεί η ημερομηνία των γενεθλίων μας ή εκείνη των παιδιών μας ή ημερομηνία του γάμου μας να αποτελούν σημαντικές ημέρες και να γιορτάζονται συνήθως μέσα στον χρόνο, ωστόσο ο Έμινεμ έχει προσθέσει στη λίστα του ακόμα μία: Αυτή της απεξάρτησής του από το αλκοόλ και τα χάπια.

Στις 20 Απριλίου του 2024 συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από την ημέρα που ο Έμινεμ αποφάσισε να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο των καταχρήσεων και να δώσει ξανά ζωή στη ζωή του. Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, λέγοντας πως υπήρχαν ημέρες που κατανάλωνε 20 διαφορετικά χάπια.

Ο Έμινεμ είχε εξομολογηθεί πως αφορμή για να αλλάξει ρότα και να αφυπνιστεί ήταν μια παραλίγο θανατηφόρα δόση ναρκωτικών το 2007. Ο ράπερ τότε είχε κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του και έτσι αποφάσισε να βάλει μια τελεία σε αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσει να βγει από τον λαβύρινθο των καταχρήσεων.

Παράλληλα, ο Έμινεμ είχε αναφέρει πως όταν βγήκε από το κέντρο απεξάρτησης, ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά, προκειμένου να ξεκολλήσει το μυαλό του από τον εθισμό. Όπως είχε δηλώσει, το τρέξιμο ήταν αυτό που τον βοήθησε να εκτονώνεται, ενώ αποτέλεσε τη λύση στο πρόβλημα του ύπνου, διότι μετά από μια εξαντλητική προπόνηση, κοιμόταν αμέσως και δεν σκεφτόταν το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Θέλοντας, λοιπόν, να γιορτάσει τα 16 χρόνια νηφαλιότητας, ο Έμινεμ μοιράστηκε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με ένα νόμισμα - μετάλλιο, που έχει επάνω το σήμα των Ανώνυμων Αλκοολικών και γράφει 16. Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει κάτι επιπλέον, ωστόσο οι διαδικτυακοί φίλοι του έσπευσαν να τον συγχαρούν για το επίτευγμά του.

«Μεγάλη απόφαση αυτή που πήρες αδερφέ! Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα», έγραψε ο συνάδελφός του, DTG. «Είμαστε όλοι υπερήφανοι για σένα, που είσαι 16 χρόνια νηφάλιος», σημείωσε ένας άλλος θαυμαστής του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.