CELEBRITIES

Φωτογράφος μηνύει τη Megan Thee Stallion: Ήταν κακοποιητική, τον ανάγκασε να τη δει να κάνει σεξ και τον απέλυσε


JTeam

24 Απριλίου 2024

Φωτογράφος μηνύει τη Megan Thee Stallion: Ήταν κακοποιητική, τον ανάγκασε να τη δει να κάνει σεξ και τον απέλυσε
Getty Images
H ίδια αρνείται τις κατηγορίες

Φωτογράφος που συνεργαζόταν με τη Megan Thee Stallion, της έκανε μήνυση την Τετάρτη, ισχυριζόμενος πως ήταν κακοποιητική απέναντί του, τον ανάγκασε να τη βλέπει να κάνει σεξ και μερικές μέρες μετά τον απέλυσε.

Ο Εμίλιο Γκαρσία, όπως ονομάζεται, δήλωσε ότι όλα συνέβησαν ένα βράδυ του 2022, στην Ίμπιζα. Βρίσκονταν σε ένα SUV και η hip-hop σταρ καθόταν δίπλα του, μαζί με μία άλλη γυναίκα. Οι τελευταίες, άρχισαν να κάνουν σεξ κι εκείνος δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο καθώς βρίσκονταν στη μέση του πουθενά, σε ξένη χώρα, και το αυτοκίνητο δεν σταματούσε. Όπως αναφέρει στη μήνυση, ένιωσε «εξευτελισμένος, φοβισμένος και προσβεβλημένος».

Ο δικηγόρος της Megan Thee Stallion δηλώνει πως η ίδια είναι αθώα και θα προχωρήσουν σε δίκη. «Πρόκειται για αγωγή με σκοπό τη διεκδίκηση χρημάτων –χωρίς ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης και με πρόστυχους ισχυρισμούς για τη δυσφήμισή της», είπε.

Ο Γκαρσία ισχυρίζεται πως την επόμενη μέρα, εκείνη του είπε να μη μιλήσει ποτέ για αυτά που είδε. Τον έβρισε και του έκανε fat-shaming. Εκείνος ήδη σκεφτόταν να παραιτηθεί λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς και της κτητικότητάς της. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης της, κι εκείνη τον αντιμετώπιζε σαν αποκλειστικό. Μίλησε για τα προβλήματα της επαγγελματικής τους σχέσης και, μία ημέρα αργότερα, τον απέλυσε. Τότε, ο Γκαρσία την κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας.

Ο Γκαρσία επιθυμεί οικονομική αποζημίωση, όπως αυτή θα οριστεί μετά τη δίκη. Ισχυρίζεται ότι υπέφερε σωματικά και συναισθηματικά εξαιτίας της Megan Thee Stallion, λόγω της απόλυσης αλλά και όσων είδε σ’ εκείνο το SUV.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.