CELEBRITIES

Η Megan Thee Stallion μιλά για πρώτη (και τελευταία) φορά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από φίλο της


Κλέλια Φατούρου

19 Απριλίου 2023

Η Megan Thee Stallion μιλά για πρώτη (και τελευταία) φορά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από φίλο της
Elle/ADRIENNE RAQUEL
Δικαιώθηκε 3 χρόνια μετά

Ήταν 12 Ιουλίου του 2020 όταν η Megan Thee Stallion δέχτηκε πυροβολισμούς σε ένα πάρτι στο Los Angeles, από τον ράπερ και μέχρι τότε φίλο της, Tory Lanez. Δυστυχώς, η δολοφονική επίθεση δεν ήταν η μόνη κακοποίηση που δέχτηκε. Κατηγορήθηκε για ψέματα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ενώ έπρεπε να βλέπει τον θύτη της να τη χλευάζει δημοσίως.

Όλα αυτά μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, όπου κρίθηκε στο δικαστήριο η ενοχή του για επίθεση με ημιαυτόματο όπλο, για παράνομη οπλοκατοχή και αμέλεια στη χρήση του όπλου. Η μουσικός αποφάσισε να μιλήσει για την ιστορία και τα τραύματα που της άφησε, με δικά της λόγια, μέσα από το Elle.

«Αρνούμαι να αποκαλέσω τον εαυτό μου θύμα. Είμαι survivor, γιατί πραγματικό επέζησα από κάτι αδιανόητο. Με πυροβόλησε ένας άνθρωπος που θεωρούσα δικό μου άνθρωπο και τον εμπιστευόμουν και μετά έπρεπε να υποστώ έναν δημόσιο διασυρμό. Οι γονείς μου με είχαν προειδοποιήσει ότι δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το καλό μου, αλλά μία πλευρά του εαυτού μου ήθελε πάντα να δίνει ευκαιρίες στους άλλους. Χρειάστηκε να ζήσω μία τρομακτική εμπειρία για να αλλάξει η συμπεριφορά μου».

Υποστηρίζει ότι υπήρξαν φίλοι και συνάδελφοι που τη χλεύασαν για αυτό που συνέβη, και δεν την πίστεψαν, αν και θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της σε εκείνο το πάρτι. «Κάποιοι πίστευαν ότι δεν τραυματίστηκα επειδή συνέχιζα να χαμογελώ, να χορεύω, να ερμηνεύω και να ποστάρω πράγματα στα social media. Η αλήθεια όμως είναι ότι έπεσα σε κατάθλιψη, έκλαιγα συνέχεια και έπρεπε να ξεχάσω για λίγο τη Megan Pete (το πραγματικό της όνομα) για να ξαναβρώ τη Megan Thee Stallion».

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που φοβούνται να μιλήσουν, ειδικά εκείνες που είναι μαύρες. «Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μιλούν. Ακόμα κι όταν έχουν στήριξη, επηρεάζονται από τα αρνητικά σχόλια και το bullying». Σήμερα νιώθει ότι θεραπεύεται σιγά σιγά, αν και τα τραύματα- σωματικά και συναισθηματικά- είναι ακόμα εκεί. Απείχε από τα social media, έκανε πολλές βόλτες με τον σκύλο της, προσευχόταν και έγραφε σε ημερολόγιο. Αποδέχθηκε αυτό που της συνέβη ως κεφάλαιο της ζωής του, αλλά δεν του επιτρέπει να την καθορίσει.

«Το παλεύω να βάζω όρια, να λέω όχι όταν δεν θέλω να κάνω κάτι και ξέρω τι δεν ανέχομαι. Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλώ για το συμβάν γιατί δεν έχω καμία πρόθεση να το αναβιώσω ξανά και ξανά». Ευχαριστεί τους fans της που τη στήριξαν όπως μπορούσαν, ακόμα και με την παρουσία τους στο δικαστήριο και υπόσχεται ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή, με νέα μουσική.

«Για όλους εσάς που επιβιώσατε, να ξέρετε ότι τα συναισθήματά σας έχουν αξία και δεν φταίγατε εσείς. Είστε σημαντικοί και δεν σας καθορίζει το τραύμα σας. Η αξία μας δεν καθορίζεται από τις απόψεις των άλλων. Όσο αντέχετε και υποστηρίζετε την αλήθεια σας, κανείς δεν μπορεί να πάρει τη δύναμή σας. Ως κοινωνία, πρέπει να δημιουργήσουμε ασφαλέστερο περιβάλλον για τις γυναίκες ώστε να επανέλθουν από αυτές τις φρικτές τραγωδίες. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα από το να λέμε απλά το όνομά τους».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Elle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.