CELEBRITIES

Μπίλι Άιλις: «Νιώθετε άβολα όταν οι γυναίκες μιλούν για σεξ. Ώρα να αλλάξει αυτό»


JTeam

25 Απριλίου 2024

Μπίλι Άιλις: «Νιώθετε άβολα όταν οι γυναίκες μιλούν για σεξ. Ώρα να αλλάξει αυτό»
Η Μπίλι Άιλις μίλησε για τη φήμη, τη σεξουαλικότητά της, το σεξ -και τα είπε τέλεια

H Μπίλι Άιλις μεγάλωσε μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου. Μπορεί να τη βλέπεις και να μη συνειδητοποιείς ότι ήταν ακόμη στην εφηβεία, όταν έγινε διάσημη, και πως, όταν εσύ άκουγες το Happier Than Ever και σκεφτόσουν την τελευταία σου σχέση, εκείνη είχε μόλις κλείσει τα 19 και δεν είχε ιδέα ούτε ποια ήταν, ούτε ποια ήθελε να γίνει. Τώρα, σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone, μιλά για το πώς η φήμη επηρέασε τη ζωή της αλλά και για το ταξίδι ανακάλυψης της σεξουαλικότητάς της.

Είναι μόλις 22 και έχει αναγκαστεί να βρει τρόπους να προστατεύεται, επειδή ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι η περσόνα που βλέπει επί σκηνής ίσως και να μην ταυτίζεται με την πραγματική Μπίλι. Επίσης, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι ύπαρχου όρια. Όπως εξήγησε, αναγκάστηκε να πάρει σκύλο εκπαιδευμένο για να την προσέχει, να προσλάβει σωματοφύλακες και, παρόλα αυτά, κάποιοι εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους να την παρενοχλούν.

«Το ότι έχει άγχος δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ξεσκίσει το πρόσωπό σου, αν μπεις στο σπίτι μου», είπε αναφερόμενη στο pit bull της, τον Σαρκ (καρχαρία).

«Μου έχουν συμβεί πολλά τρομακτικά πράγματα και συμβιβάστηκα, όσον αφορά στην ασφάλειά μου, αρκετές φορές, και αυτό είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Απλώς πρέπει να ζω με αυτό. Αλλά δεν ξέρω, το να μην μπορώ καν να είμαι σπίτι μου, αλήθεια με έκανε να σιχαθώ τη ζωή μου».

Για να αποφορτιστεί, λοιπόν, όταν νιώθει ότι πιέζεται, κάνει σεξ. «Για να είμαι ειλικρινής, το συνιστώ ανεπιφύλακτα», είπε. Κάτι θα ξέρει.

«Κυριολεκτικά, το σεξ είναι το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης. Από την εμπειρία μου ως γυναίκα, το αντιμετωπίζουν τόσο αλλόκοτα. Όλοι νιώθουν τόσο άβολα όταν μιλάμε για αυτό, σοκάρονται όταν οι γυναίκες νιώθουν πολύ άνετα για τη σεξουαλικότητα τους και είναι τη συζητούν ανοιχτά. Πιστεύω ότι μας κατακρίνουν και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Κι επειδή αυτό πρέπει να αλλάξει, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της κουβέντας στο σεξ και τη σεξουαλικότητα της. Όπως αποκάλυψε, το νέο της τραγούδι, Lunch, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αυτοανακάλυψή της. «Είναι από τα πράγματα που με βοήθησαν να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή. Έγραψα ένα μέρος του πριν κάνω τίποτα με κορίτσια, και το τελείωσα μετά».

«Ήμουν ερωτευμένη με κορίτσια όλη μου η ζωή, αλλά απλώς δεν καταλάβαινα -μέχρι πέρσι, που κατάλαβα ότι ήθελα να βάλω το πρόσωπό μου σε ένα αιδοίο».

Το θέμα είναι πως η ίδια, ποτέ δεν σκόπευε να μιλήσει δημόσια για αυτό το θέμα. Ουσιαστικά, την ανάγκασαν να κάνει coming out τον Δεκέμβρη -στο Instagram, τότε, είχε αναρωτηθεί «ποιος διάολο νοιάζεται;».

«Ξαφνικά, όλος ο κόσμος αποφάσισε ποια ήμουν, και δεν είχα λόγο σε αυτό, ούτε μπορούσα να το ελέγξω. Κανείς δεν πρέπει να νιώσει ότι πιέζεται να είναι κάτι, και θεωρώ πως όλοι θέλουν να βάλουμε ταμπέλες», είπε τώρα.

«Φίλε, ξέρω κόσμο που δεν είχε γνωρίσει τη σεξουαλικότητά του, ούτε αισθανόταν άνετα, μέχρι να γίνει 40, 50, 60. Θέλει χρόνο να βρεις τον εαυτό σου και είναι άδικος ο τρόπος με τον οποίο το ίντερνετ ουσιαστικά σε τραμπουκίζει για να μιλήσεις και για το ποιος είσαι και για το τι είσαι».


Ο ανανεωμένος κόσμος των ζωδίων σε περιμένει JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις τι σε περιμένει σε αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για όλη την εβδομάδα θα λειτουργήσουν σαν πυξίδα, για να προλάβεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.