CELEBRITIES

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αποκάλυψε απόπειρα βιασμού από Γάλλο σκηνοθέτη – «Ένιωσα το σάλιο του στο πρόσωπό μου»


JTeam

10 Μαΐου 2024

 Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αποκάλυψε απόπειρα βιασμού από Γάλλο σκηνοθέτη – «Ένιωσα το σάλιο του στο πρόσωπό μου»
SPLASH via Ideal Image
«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχωράει μέσα από την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Libre» (Ελεύθερη) η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, καθώς μιλάει για την απόπειρα βιασμού της από Γάλλο σκηνοθέτη στο παρελθόν. Η ίδια, που ζει μόνιμα στη Γαλλία, κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά της στις 2 Μαΐου, και εκεί αναφέρεται στη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από ένα πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, αλλά και πώς κατάφερε να γλιτώσει.

Στις σελίδες των απομνημονευμάτων της, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αναφέρει ότι μια μέρα ο ατζέντης της, της ζήτησε να συναντήσει έναν σκηνοθέτη για ένα κινηματογραφικό project. «Μετά από μία σύντομη συζήτηση για το σενάριο, σηκώθηκε και με πλησίασε στον καναπέ», τονίζει η ίδια. «Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη μακριά μου, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί», γράφει ακόμα στο βιβλίο της.

Στη συνέχεια, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα διηγείται: «Ήμουν 30 – 35 ετών και βρήκα τη δύναμη να τον απωθήσω και να ξεφύγω. Αν ήμουν στα 20 μου, νομίζω θα με είχε επηρεάσει πιο βαθιά». Στην αυτοβιογραφία της, το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, εξηγεί ότι λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό, κι ενώ συνοδευόταν από τον τότε σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ, συνάντησε τυχαία τον ίδιο σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο. «Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει “καλημέρα” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», σημειώνει.

Η ίδια, εξηγεί μάλιστα, πως είχε επιλέξει να μιλήσει δημόσια για την απόπειρα βιασμού της, καθώς ήθελε να ξεχάσει όλα όσα είχαν συμβεί. Τώρα, όμως, θεωρεί πως ήρθε η ώρα για εκείνη να πει την ιστορία της, για χάρη της κόρης της και για κάθε κορίτσι εκεί έξω. «Το κάνω για όλα τα νέα κορίτσια θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια κατάσταση κι ίσως δεν έχουν απαραίτητα τον δικό μου χαρακτήρα για να το χειριστούν. Ευτυχώς, που δημιουργήθηκε το #MeToo».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.