CELEBRITIES

Η Ράμερ Γουίλις δεν πίστευε ότι το να μοιραστεί το ταξίδι του θηλασμού θα γινόταν «τόσο μεγάλο θέμα»


JTeam

14 Μαΐου 2024

© Getty Images/ Emma McIntyre
© Getty Images/ Emma McIntyre
Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ απαντά σε όσους της έκαναν shaming για τις φωτογραφίες που ανέβαζε θηλάζοντας το μωρό της

Όταν η Ράμερ Γουίλις άρχισε να μοιράζεται το ταξίδι του θηλασμού της κόρης της, Λουέτα, δεν περίμενε την πόλωση που θα δημιουργούσαν οι δημοσιεύσεις της. «Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο σοβαρό θέμα γιατί μεγάλωσα σε ένα “γυμνό” σπίτι. Εννοώ ότι δεν ντρεπόμασταν να είμαστε γυμνοί ποτέ. Δεν περίμενα ότι δημοσίευα αυτά που δημοσίευα ήταν τόσο σοκαριστικά, ακόμα και για μένα -ξέρω ότι μπορεί να είμαι λίγο σκανδαλώδης», είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στο People.

Η 35χρονη Ράμερ που γέννησε τον Απρίλιο του 2023, ανέφερε ότι έβλεπε "επιθετικά" σχόλια στις φωτογραφίες της να γράφουν ότι ο θηλασμός είναι «ιδιωτική υπόθεση». «Θέλω να πω, αλήθεια; Πώς θα ένιωθες αν έπρεπε να κλειδωθείς σε ένα μικρό κουβούκλιο στο αεροδρόμιο όταν έπρεπε να φας; Ταΐζω το παιδί μου. Δεν είναι σεξουαλικό εκτός κι αν το κάνεις εσύ να μοιάζει έτσι».

Εξίσου επιθετικά ήταν, ωστόσο, και τα σχόλια που αφορούσαν τις εν μέρει γυμνές φωτογραφίες του μωρού της. «Ανέβασα την πιο γλυκιά φωτογραφία της στην οποία φαίνεται η γραμμή του ποπού της και δεν φανταζόμουν ότι ήταν τόσο μεγάλο θέμα και ο κόσμος άρχισε να μου “επιτίθεται” λες και είχα ανεβάσει φωτογραφία των γεννητικών της οργάνων. Το κάνετε σεξουαλικό αλλά είναι απλά η γραμμή του ποπού της». Η ίδια αναγνωρίζει πάντως ότι η εποχή που ζούμε είναι περίεργη και πολλές φορές δεν ξέρει ούτε εκείνη αν πρέπει ή δεν πρέπει να ανεβάσει κάτι. «Είναι, όμως, μια αφυπνιστική εποχή για τη δύναμη που υπάρχει στη μητρότητα».

«Νομίζω ότι όταν γεννάς και περνάς αυτή τη μετάβαση στη μητρότητα, ενισχύεται η δύναμη μέσα σου. Μετά περνάς τη λοχεία και είναι αυτή η περίεργη, κοινή, μοναχική κάποιες φορές διαδρομή γιατί υπάρχουν πολλά που ο κόσμος δεν συζητάει», ανέφερε η Ράμερ για να καταλήξει «νομίζω ότι έχουμε χάσει αρκετά σαν κοινωνία την στήριξη στη μητρότητα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.